Niasse savaşı

Transfer döneminde Hamza Hamzaoğlu'nun çok istediği ama alamadığı Oumar Niasse ara transfer döneminin de gözdesi durumunda... Rus basını, Galatasaray'ın yanı sıra Beşiktaş'ın da Niasse için harekete geçtiğini iddia etti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ekim 2015 Güncelleme 29 Ekim 2015, 02:39
Niasse savaşı

İÇİNDEKİLER

G.Saray ve Beşiktaş Oumar Niasse transferinde karşı karşıya geldi... Rus Izvestia Gazetesi sezon başında Galatasaray'ın Oumar Niasse'yi çok istediğini, devre arasında da Sarı-Kırmızılı kulübün yeni bir teklif yapacağını iddia ederek, "Beşiktaş da Niasse'yi istiyor. Kış döneminde bu transfer için çok mesai harcayacak" ifadelerini kullandı. Mario Gomez ve Cenk Tosun'un arkasında bekleyen Mustafa Pektemek'in istenilen düzeyde olmaması nedeniyle Teknik Direktör Şenol Güneş'in alternatif bir golcü istediği ve yönetiminde bu nedenle Niasse ile ilgilendiği ifade edildi. Galatasaray sezon başında Niasse'ı kiralamak için girişimlerde bulunmuş fakat Lokomotiv Moskova 6 milyon Euroluk bonservisi bedeli talep etmişti. Gazetenin kulüp kaynaklarına dayandırdığı bilgiye göre Lokomotiv şu anda Niasse'nin değerini 15 milyon Euro olarak belirledi.

BEŞİKTAŞ'A KARŞI FORMA GİYDİ... ÇOK BEĞENİLDİ
İKİ kulübün de yüksek bonservis bedeli istenmesi halinde Niasse'yi sezon sonuna kadar kiralamak istediği ortaya çıktı. Niasse'nin Türkiye'ye dönmek istediği ve bu nedenle iki kulüpten bi- rinin bu transfer konusunda mutlu sona ulaşabileceği ifade edildi. Bu sezon 14 maçta forma giyen 25 yaşındaki golcü 9 gol 5 asistlik bir performans sergilemişti. Niasse en son Beşiktaş maçında forma giymiş ve başarılı bir performans göstermişti.