Fırtına direkten döndü

Karadeniz ekibi, 31'de Orkan, 51'de Larsson'un golleriyle geriye düştü. 61'de Aykut, 74'te ise Cardozo'nun sayıları galibiyet için yetmedi. 90+2'de Medjani'nin kafası direkte palatdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ekim 2015 Güncelleme 29 Ekim 2015, 01:11
Fırtına direkten döndü

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor evinde Gaziantep ile 2-2 berabere kaldı. 24. dakikada ceza yayına cepheden sokulan Okay Yokuşlu uzak mesafeden yerden vuruşunu yaptı ancak kaleci Karcemarskas sol köşeye uzandı ve bu topu kontrol etti. 31'de Antep'in golü geldi. Savunmada Constant'ın yaptığı hatayı değerlendiren Orkan araya girerek topu Muhammet'e kazandırdı. Muhammet bekletmeden pasını tekrar Orkan'a aktardı. Orkan sağ çağrazdan ceza sahasına girdi ve sol ayağı ile yerden vuruşunu yaparak topu ağlara gönderdi: 0-1. 44'te topla birlikte sağ kanattan hareketlenen Salih ortasını penaltı noktasına doğru yaptı. Gelen topa yükselen Deniz Yılmaz kafa vuruşunu yaptı ancak Karcemarskas bu topu üst direğin hemen altından çıkartarak gole izin vermedi.

OKAY'IN HATASINI LARSSON AFFETMEDİ
51'DE Okay'ın hatasında topu önünde bulan Larsson'un vuruşunda top ağlara gitti: 0-2. 61'de Aykut'un frikiği savunmaya çarparak gol oldu: 1-2. 71'de Erkan'ın ortasında N'Doye'nin indirdiği topta Medjani yüzde 100'ü kaçırdı. 74'te Cardozo'nun yatarak yaptığı vuruşla Trabzon beraberliği yakaladı: 2-2. 90+2'de Medjani'nin kafası direkten döndü.

66'DA ŞOTA SAHAYA GİRDİ TOPA VURDU!
BORDO-MAVİLİ takımın teknik direktörü Şota Arveladze maçın 66. dakikasında çok ilginç bir olaya imza attı. Gaziantepsporlu futbolcular sakatlık gerekçesiyle topu dışarı atmak istedi. Şota top dışarı çıkmadan sahaya girerek topa vurdu. Top Antep kalesi önünde durdu. Bu olay maçın en ilginç anlarındandı.

TRABZON'DA MARİN SAKATLANDI!
TRABZONSPOR'UN
Alman yıldızı Marko Marin, dünkü maçın 19. dakikasında sakatlanarak oyun dışında kaldı. Yıldız futbolcunun adale spazmı geçirdiği için oyun dışında kaldığı öğrenildi. Alman futbolcunun yerine Cezayirli futbolcu Carl Medjani oyuna dahil oldu.

ONUR KAPIYI YUMRUKLADI
TRABZONSPOR'DA
dün yedek bekleyen Onur Recep Kıvrak, devre arasında taraftarlarla tartıştı. Tecrübeli eldiven daha sonra soyunma odasına giderken kapıyı yumrukladı. Bu olay sonrası taraftar büyük tepki gösterdi.