10 numara 5 yıldız

Necip, Gomez, Quaresma, Olcay ve Cenk ile Antalyaspor'u deplasmanda 5'ledi. Üst üste 4. galibiyetini alan Kara Kartal, Galatasaray ve Fenerbahçe ile puan farkını 4'e çıkardı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ekim 2015 Güncelleme 27 Ekim 2015, 00:52
10 numara 5 yıldız

İÇİNDEKİLER

Lider Beşiktaş, Antalyaspor'u 5-1 mağlup etti. 14. dakikada Quaresma'nın kullandığı köşe vuruşunda kaleci Mbolhi'nin çeldiği topta ceza sahasında büyük bir karambol yaşandı. Sağ çaprazda topla buluşan Necip düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 21'de Antalyaspor atağında savunmadan seken top Eto'o'nun önünde kaldı. Eto'o da ceza sahasının sağ çaprazından harika bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-1. 27'de sağ kanatta kaptığı topla rakip ceza sahasına sokulan Quaresma'nın ortasında kaleci Mbolhi'den seken top çizgiyi geçti, hakem golü verdi: 1-2. 37. dakikada Quaresma, Oğuzhan ve Olcay'ın paslaşmalarında topla en son Mario Gomez buluştu. Alman yıldız bir çalımla kendisine şut açısı yaratıp vuruşunu yaptı. Mbolhi 90'a giden topa iyi uzanarak gole izin vermedi. İlk yarı Beşiktaş'ın 2-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı.

KARTAL'IN RESİTALİ İKİNCİ YARIDA DA DEVAM ETTİ
Dakikalar 63'ü gösterdiğinde Quaresma'nın pasıyla sağ kanatta topla buluşan Beck'in harika ortasında Gomez altıpas içinde topa dokundu ve takımının üçüncü golünü kaydetti: 1-3. 67'de Mario Gomez karşı karşıya kaçırdı. 72'da Oğuzhan'la yaptığı verkaç sonrası ceza sahasına sokulup kaleci ile karşı karşıya kalan Olcay, düzgün bir vuruşla skoru 4-1'e getirdi. Cenk Tosun, 89'da Beşiktaş'ın 5. golünü attı ve Kara Kartal farklı bir galibiyete imza attı.

SUPER MARIO FARKI!
Beşiktaş'ın Alman yıldızı Mario Gomez, Süper Lig'de 7 . golüne ulaştı. Toplamda 7'şer gol atan Burak-Podolski ve Van Persie-Fernando ikilisiyle aynı sayıda gol attı...

Beşiktaş'ın Alman golcüsü Mario Gomez leblebi gibi gol atıyor. Süper Mario lakaplı Alman panzeri, Antalyaspor'a attığı golle Süper Lig'de 7 gole ulaştı. Gomez'in 9 haftada 7 gol bulması Şenol Güneş başta olmak üzere camiayı da bir hayli mutlu etti. Galatasaray'ın golcüleri Burak Yılmaz'ın 3, Podolski'nin ise 4 golü var. Yani iki oyuncu bir Gomez ediyor. Fenerbahçe'de ise Van Persie 3, Fernandao 4 gol attı. Bu iki futbolcu da ancak bir Gomez ediyor. Alman futbolcu attıkça Beşiktaş taraftarı da coşuyor.