Kartal'da çifte şok!

Şenol Güneş, Gökhan Töre ve Sosa'yı riske atmayarak Antalya'ya götürmeme kararı aldı. Beşiktaş'ta ayrıca Mario Gomez, Tolga Zengin ve Atiba'nın grip olması Şenol Güneş'i düşündürüyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ekim 2015 Güncelleme 26 Ekim 2015, 00:35
Kartal’da çifte şok!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş sancılı... Ligin dişli takımlarından Antalyaspor ile bugün deplasmanda zorlu bir maça çıkacak olan Siyah-Beyazlı takım sakatlık ve hastalık şokuyla sarsıldı. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş tedavileri devam eden Gökhan Töre ve Sosa'yı yoğun maç trafiğini düşünerek kadroya almadı. 2 futbolcuyu riske atmak istemeyen Şenol Güneş bu kararı alırken Beşiktaş'ta bir başka sorun da gribal enfeksiyon geçiren futbolcuların sayısının fazla olması. Siyah-Beyazlı takımda başta Mario Gomez, Tolga Zengin ve Atiba olmak üzere 8 futbolcunun gribal enfeksiyon geçirdiği ve vitaminlerle ayakta taldığı öne sürüldü. Bu durum Teknik Direktör Şenol Güneş'i kara kara düşündürmeye başladı.

ANTALYASPOR ÖNÜNDE KAZANMALIYIZ
ŞENOL Güneş, Antalyaspor maçı öncesi takım olarak çok büyük şanssızlıklar yaşadıklarını ifade ederek, "Sakatlıklar ve hastalıklar arka arkaya geldi. Lokomotiv Moskova deplasmanında takımım çok yoruldu. Böylesine zor bir maçın ardından Antalyaspor gibi güçlü bir takımla deplasmanda karşılaşacak olmamız da bir handikap. Buna rağmen kazanmak zorundayız" dedi.