Bir puana razı Olcan!

Taraftarının desteğiyle maça çok hızlı giren Fener, 37. dakikada Diego ile golü buldu. Fakat Pereira ikinci yarıda el frenini çekti. 84. dakikada sahne alan Olcan Adın golü atınca puanlar paylaşıldı... Fener'in 16 yıllık yenilmezlik serisi sürdü, skor lider Kartal'a yaradı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ekim 2015 Güncelleme 26 Ekim 2015, 00:40
Bir puana razı Olcan!

İÇİNDEKİLER

Dev derbiden beraberlik çıktı... Fenerbahçe ve Galatasaray, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 1-1 berabere kaldı. Bu skorla Sarı-Lacivertliler'in Kadıköy'deki 16 yıllık yenilmezlik serisi devam etti. Ezeli rakipler aldıkları beraberlikle puanını 18'a çıkartırken, bu skor en çok 19 puanı olan lider Beşiktaş'a yaradı... Kanarya derbiye çok daha istekli başladı. 16. dakikada sol kanattan Caner'in ortaladığı topa ön direkte Nani'nin vuruşu yan filelerde kaldı. 28. dakikada ceza sahası dışından Nani'nin kullandığı serbest vuruşta kaleci Muslera üzerine gelen topu topu kornere gönderdi. 29. dakikada Nani'nin kullandığı köşe atışını Ba'nın kafayla indirmesiyle kale önünde topla buluşan Mehmet Topal'ın vuruşunda Muslera topa son anda uzandı. 37. dakikada Gökhan Gönül'ün ortaladığı top Muslera'dan sekti. Diego gelişine çok sert bir vuruşla Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi.

İKİNCİ YARIDA KARŞILIKLI ATAKLAR VARDI
DERBİNİN 66. dakikasında Lazar Markovic'in sağ ayağının içiyle yaptığı plasede Muslera gole izin vermedi. 68. dakikada Sneijder'in kullandığı köşe vuruşunda Hakan Balta'nın kafası yan ağlarda kaldı. 75. dakikada gelişine Sneijder uzaktan çok sert vurdu, top kaleci Volkan'ın üstüne gitti. 84. dakikada Galatasaray golü buldu. Sol kanattan Sneijder'in yaptığı mükemmel ortaya çok iyi yükselen Olcan Adın kafayla ağları sarstı: 1-1. Derbi de bu skorla sona erdi.

GELENEK BOZULMADI!
F.BAHÇE ve G.Saray arasında oynanan son 4 derbide atılan 4 golün tamamı 80. dakikaların sonrasında gelmişti. Dün de Olcan Adın karşılaşmanın 84. dakikasında ağları sarstı.

ŞÜKRÜ SARACOĞLU'NDA KANARYA KLASİĞİ
FENERBAHÇE bu sezon derbiye kadar çizdiği tabloyu dün gece de aynen tekrarladı... Galatasaray karşısında Diego Ribas ile öne geçen fakat üstünlüğünü koruyamayan Sarı-Lacivertliler, bu sezon ligde attığı 14 golün 11'ini ilk yarılarda buldu.

TABLO DEĞİŞMEDİ
Fenerbahçe ikinci yarılarda ise aynen dün olduğu gibi büyük bir düşüş yaşıyor. Kanarya bu sezon yediği 9 golün tam 7'sini karşılaşmaların ikinci yarısında ağlarında buldu.