Tarihin en pahalı futbol gecesi

Toplam değerleri 277 milyon Euro olan ezeli rakipler tarihteki en pahalı derbiye çıkacak. 19.00'daki maçı Fırat Aydınus yönetecek...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ekim 2015 Güncelleme 25 Ekim 2015, 01:59
Tarihin en pahalı futbol gecesi

İÇİNDEKİLER

Ve büyük derbi geldi çattı... Her buluşmaları ayrı bir heyecana sahne olan Fenerbahçe ve Galatasaray tarihteki 381. derbi için Kadıköy'e çıkacak.

GELENEK SÜRECEK Mİ?
Saat 19.00'da başlayacak ve Lig TV'den naklen yayınlanacak karşılaşmayı Fırat Aydınus yönetecek. 19 puanlı lider Beşiktaş'ın arkasında 17 puanla averajla sıralanan ezeli rakiplerin buluşmasından çıkacak sonuç merakla bekleniyor. Fenerbahçe, Kadıköy'deki müthiş serisine devam etmek, Galatasaray ise 16 yıllık büyük hasrete son vermek istiyor.

VOLKAN & HAMİT YOK

Fenerbahçe
'de sakatlığı süren Volkan Şen bu akşam takımdaki yerini alamayacak. Cimbom'da ise Hamit yok... Toplam değerleri 277 milyon Euro olan iki ekip bu akşam Kadıköy'de futbol tarihimizin en pahalı derbi mücadelesini verecek.

LUİS NANİ DERBİLERİN ADAMI
Fenerbahçe taraftarının en çok güvendiği isimlerden biri olan Luis Nani, Portekiz ve İngiltere kariyerinde derbi maçlardaki başarılı performansıyla iz bırakmıştı. Bu sezon ligde 8 maçta 3 gol ve 3 asist üreten Portekizli yıldıza bu gece de büyük iş düşecek.

Kariyerinde uzaktan birçok gol bulunan Nani bu sezon 8 maçta 20 kez şut çekti. 8 maçta 650 dakika sahada kalan Nani, Volkan'dan sonra ikinci sırada.

PODOLSKİ FORMUNUN ZİRVESİNDE

Hafta içinde Benfica'ya attığı golle Galatasaray'a galibiyeti getiren Lukas Podolski derbide de takımının en büyük kozu olacak. Şu anda formunun zirvesinde olan Alman futbolcu bu sezon ligde oynadığı 8 maçta 4 kez golle buluştu.

Podolski ligde oynadığı 8 maçta 24 şut çekti. Alman yıldız bu alanda lig 8.'si durumunda.

Fizik gücünü yeni yeni bulan Poldi buna rağmen 8 maçta 661 dakika forma giydi.

HEDEF SERİYİ SÜRDÜRMEK
1999 yılından bu yana Şükrü Saracoğlu'nda Galatasaray'a mağlup olmayan Fenerbahçe müthiş serisini sürdürmeyi hedefliyor.

ASLAN ARTIK GÜLMEK İSTİYOR
Fenerbahçe deplasmanında 16 yıllık galibiyet hasreti olan Galatasaray bu akşam sahadan 3 puanla ayrılarak makus talihine bir son vermek istiyor.