Şota'nın hedefi 15!

Yeniden zirveye ortak olmak isteyen Şota , Fenerbahçe derbisine kadar oynayacakları 5 maçtan 15 puan çıkarmanın planını yapıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Ekim 2015 Güncelleme 12 Ekim 2015, 00:08
Şota’nın hedefi 15!

İÇİNDEKİLER

Sezona çok flaş bir başlangıç yapan fakat üst üste Galatasaray, Osmanlıspor ve Konyaspor önünde yenilgiler yaşayan Trabzonspor çıkış arıyor... Yeniden zirveye ortak olmak isteyen teknik direktör Şota Arveladze, milli maç için verilen arada neler yapılması gerektiği konusunda yardımcılarıyla sürekli fikir alışverişinde bulunuyor. Gürcü hocanın, Süper Lig'in 13. haftasındaki Fenerbahçe derbisine kadar oynayacakları 5 maçtan 15 puan istediği, bu hedefini de oyuncularıyla paylaştığı belirlendi. Şota'nın futbolcularına, "7 maç sonunda bulunduğumuz konum ne bu camiaya ne de sizin kalitenize yakışıyor. Artık yeni bir başlangıç yapmalıyız. Önümüzde çok kritik maçlar var. Eğer 5 hafta kayıp yaşamadan Fenerbahçe maçına çıkarsak, zirvede yeniden söz sahibi oluruz" dediği belirlendi. Trabzonspor, Şota'nın hedef olarak belirlediği 5 haftada Mersin (D), Sivas (D), Gaziantep, Başakşehir (D) ve G.Birliği ile karşılaşacak.

GOL YOLLARINDAKİ SIKINTIYA DA ÇÖZÜM ARANIYOR
TEKNİK direktör Şota Arveladze'nin son haftalarda gol yollarında yaşanan sıkıntıya da çözüm aradığı öğrenildi. 7 maçta sadece 8 gol atabilen, son 3 maçta ise ağları 2 kez sarsabilen Bordo-Mavililer'de özellikle N'Doye ve Cardozo'nun performan- sı hayal kırıklığı yaratıyor. Gürcü hocanın, iki golcüyle de özel olarak görüşmeler yapacağı öğrenildi. Şota'nın Mersin'de tercihini kimden yana kullanacağı da merak konusu.