Şota: Bu kez olmadı ama olacak!

Trabzonspor'un hocası Şota, "Takımın ortaya koyduğu futboldan memnunum. Ancak gol bir türlü gelmedi. Son 8 dakika bize yakışmadı. Bu kez olmadı ama olacak" ifadesini kullandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Eylül 2015 Güncelleme 20 Eylül 2015, 00:27
Şota: Bu kez olmadı ama olacak!

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, Galatasaray maçının ardından konuştu. Gürcü hoca, ortaya konuyan futboldan memnundu.

TEK EKSİK GOLÜMÜZDÜ
nnŞota, "Güzel bir maç, sonuç istediğimiz gibi değildi. Golden sonra dağıldık biraz. Yanlış anlamıyorsam, Galatasaray'ın net bir pozisyonu yok. Biz de %100 pozisyonları atamadık. Son 8 dakika bize yakışmadı. Kırıldı takım. Burada çok önemli puanlar kaybettik. İçeride kesin puan almak gerekiyor. Oyun olarak tabii ki memnunuz. Bugün inanılmaz bir havaydı. Kolay hiçbir şey olmuyor bu dünyada. İyi çalışarak, birkaç tane mesajını verdik inşallah. Olmadı, ama olacak"

ŞOTA'NIN YİNE N'DOYE ISRARI
Trabzonspor 'da teknik direktör Şota Arveladze, ligin ilk 4 haftasında forma giyen ancak golle tanışamayan Senegalli forvet oyuncusu N'Doye'ye yine ilk 11'de görev verdi. Son 2 haftada yedek kulübesinden oyuna girmesine karşın attığı 2 golle takımına 4 puan kazandıran Cardozo ise yine 11'de maça başlayamadı.