Lucas Leiva’da kader anı
takvim.com.tr
takvim.com.tr
Kaynak GAZETE

Lucas Leiva'da kader anı

Beşiktaş ön libero transferinde rotayı Lucas Leiva'ya çevirdi. Bu futbolcu için kulübüne daha önce 6 milyon Euro öneren Siyah-Beyazlılar bu rakamı 6 milyon 200 bin Euro'ya çıkardı.

Beşiktaş gözünü ön libero transferine çevirdi. Lige mükemmel bir başlangıç yapan Siyah-Beyazlılar işi şansa bırakmak istemiyor. İlk haftada alınan farklı neticeye rağmen ön liberoda ihtiyaç olduğunu düşünen yönetim, Teknik Direktör Şenol Güneş'le yaptığı değerlendirme sonucunda Liverpool'da forma giyen 28 yaşındaki Brezilyalı futbolcu Lucas Leiva'yı bitirmek için büyük gayret gösteriyor. Daha önce Gomez'in transferini bitiren Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğulları bu transfer için de görevlendirildi. Beşiktaş daha önce yaptığı 6 milyon Euro'luk teklifi 6 milyon 200 bin Euro'ya çıkardı. Şimdi gözler Liverpool'dan gelecek olan cevaba çevrildi.
HEDEF 5 GÜN İÇİNDE İŞİ BİTİRMEK
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Brezilyalı futbolcuyu çok istemesi nedeniyle belirlenen rakamdan yukarı çıkan yönetim Liverpool'u ikna edemediği takdirde kiralama formülünü gündeme getirecek. Beşiktaş bunda da başarısız olursa başka arayışlara girecek. Siyah-Beyazlı yönetimin ön libero transferini en geç 5 gün içinde bitirmeyi hedefliyor.
GÜNÜN DİĞER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN