Onur cezasız kalamaz

Trabzonspor Asbaşkanı, Onur'un kendileri için çok önemli bir oyuncu olduğunu ifade ederek, "Ancak hata yapıyorsa asla cezasız kalamaz. Yoksa sporcuları disipline etmek hiçbir zaman mümkün olmaz" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Ağustos 2015 Güncelleme 03 Ağustos 2015, 00:37
Onur cezasız kalamaz

İÇİNDEKİLER

Onur' a ceza yolu göründü... Trabzonspor Asbaşkanı Ali Kemal Başaran Süleyman Hurma ile yaşadığı olay sonrası kazan kaldıran Onur'u affetmeyi düşünmediklerini söyledi. Başaran, Onur'un kendileri için gurur vesilesi bir kişi olduğunu vurgulayarak, "Onu hepimiz çok seviyoruz. Onur bizim her şeyimizdir ama bir insan kulüpte hata yapıyorsa cezası da olmalıdır. Yoksa sporcuları disipline etmek mümkün olmaz. Antrenörümüz var, menajerimiz var, bir hiyerarşi var. Bir sporcu başkanın yanında, hocanın yanında saygısızca bir davranışta bulunuyorsa ben derim ki bunun cezası verilmelidir. Bu konuyla ilgili spor kamuoyunun bilmediği yanlar var, kamuoyunda dedikodu gibi tartışılan tarafları da var. Bir gerçek var, biz Onur gibi bir sporcuyu kaldırıp yerden yere çalmak hakkına sahip değiliz" dedi.

ÖDÜN VERİLDİĞİ TAKDİRDE DİSİPLİN SAĞLANAMAZ
Ali Kemal Başaran kendi kanatinin Onur'u süresiz kadro dışı bırakıp ceza vermek olduğunu ifade ederek, "Eğer bunu yapmazsak bu kulüpte disiplini sağlamamız mümkün değildir. Ödün verildiği takdirde bu tür olayların arkası kesilmez. Bunun önüne geçmek için ceza vermek kaçınılmaz bir zorunluluk. Ancak bu benim kanaatim. Yönetimin bu konuda henüz almış olduğu bir karar yok" ifadesini kullandı.