Cimbom'a İspanyol joker

Galatasaray Melo'nun yerine Real Madrid'in genç orta saha oyuncusu Jose Rodriguez'i bitirdi. Asıl mevkii ön libero olan 21 yaşındaki futbolcu sağda, solda ortada her pozisyondan oynayabiliyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Temmuz 2015 Güncelleme 28 Temmuz 2015, 01:47
Cimbom’a İspanyol joker

İÇİNDEKİLER

Galatasaray, Melo gitmeden yerini çabuk doldurdu... Sarı-kırmızılılar, geçen sezonu Deportiva La Coruna'da kiralık olarak geçiren ve ön libero mevkisinde oynayan 21 yaşındaki İspanyol oyuncu Jose Rodriguez Martinez'i kadrosuna kattı. Galatasaray'ın gelecek vaad eden Rodriguez'i kadrosuna katmak için Real Madrid'e bonservis ödemeyeceği, oyuncuyla ise 750 bin Euro civarında yıllık ücretle 4 senelik bir mukavele imzalanmak istediği aktarıldı. Henüz resmi sözleşme imzalanmayan oyuncunun, gelecek dönemdeki olası satışından Real Madrid'in yüzde 50 pay istediği ve bu konunun hala pazarlık masasında olduğu bildirildi. Özellikle Hamza Hamzaoğlu'nun çok istediği bu futbolcu Mourinho'nun d göz bebeğiydi. Gelecek vaaden İspanyol futbolcuyu Mourinho Chelsea'ye götürmek istemişti.

KAÇIRILMAMASI GEREKEN BİR OYUNCU!
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Real Madrid'li Jose Rodriguez Martinez için olumul rapor verdiğini kaçırılmaması gereken bir oyuncu olduğunu söyledi. Hamza hoca, Martinez'i kendisinin izlediğini ve scout ekibinin de oyuncuyla ilgili raporu olduğunu belirterek, "Asıl mevkisi ön libero ancak sağda, solda, ortada, bir çok pozisyonda oynayabiliyor. Resmi imzalar atılsın sonra konuşuruz" dedi.