Asıl hedef Gervinho

G.Saray'ın asıl hedefinin Farfan değil, Roma'da oynayan Gervinho olduğu ortaya çıktı. Yönetim görüşmelerine hız verdi. İtalya basını G.Saray'ın başarılı sağ kanat oyuncusu için para musluklarını sonuna kadar açtığını öne sürdü.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Temmuz 2015 Güncelleme 18 Temmuz 2015, 00:56
Asıl hedef Gervinho

İÇİNDEKİLER

Galatasaray rotayı Gervinho'ya çevirdi... Yönetimin transfer listesindeki ismin sanıldığı gibi Farfan değil, Roma'da forma giyen Fildişili Gervinho olduğu ortaya çıktı. Galatasaray'ın yüksek maliyetli bir forvet oyuncusu almak yerine Bruma'nın yerine sağ kanada Gervinho'yu almak için harekete geçtiği öne sürüldü. Kulübüyle olan sözlewşmesi 3 yıl sonra sona erecek olan Fildişili yıldız için görüşmelerini sürdüren Yönetimin bu oyuncunun bonservis bedelini aşağı çekmek için görüşme üstüne görüşme gerçekleştirdiği belirtildi. İtalya basınında yer alan haberlerde Galatasaray'ın Gervinho için her fedakarlığı yapmaya hazır olduğu belirtildi.

GEÇEN SEZON FİLELERİ 7 KEZ HAVALANDIRDI
FUTBOL hayatına Fransa'nın Le Mans takımında başlayan Fildişili futbolcu bu takımda 1 yıl oynadıktan sonra 2 yıl da Lille forması giydi. Ardından 2 sezon Arsenal'de forma giyen Gervinho son 2 sezondur Roma'da top koşturuyor. Geçen sezon oynadığı 34 maçta fileleri 7 kez havalandırmayı başaran Fildişili futbolcu sağ kanatta oynamasına rağmen gole yönelik bir oyuncu olarak biliniyor.