Portekiz harekatı

Terraneo, tatilden dönen Nani ile son pürüzleri halledip İstanbul'a getirecek. Portekizli yıldızın yarına kadar İstanbul'da olması bekleniyor. 2. hedef ise Porto'nun Brezilyalı kalecisi Fabiano. 1.97'lik kalecinin satın alma opsiyonlu kiralanması gündemde

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Temmuz 2015 Güncelleme 02 Temmuz 2015, 13:05
Portekiz harekatı

İÇİNDEKİLER

Şampiyonluk ünvanını Galatasaray'ın elinden almaya kararlı görünen Fenerbahçe'nin İtalyan sportif direktörü Guillani Terraneo, Nani ile birlikte Porto'nun Brezilyalı file bekçisi Fabiano'yu İstanbul'a getirmek için Portekiz'in yolunu tuttu. Terraneo'nun tatilini tamamlayıp Lizbon'a gelen Nani ile alacağı ücretteki küçük pürüzü halledip İstanbul'a getirmeyi planlıyor. Nani'nin cuma gününe kadar İstanbul'a gelip kendisini Sarı- Lacivertli kulübe bağlayacak imzayı atması bekleniyor. Terraneo'nun 2. sürprizi Porto'nun 27 yaşındaki Brezilyalı file bekçisi Fabiano olacak! Arsenal'in Kolombiyalı kalecisi Ospina'nın transferinde problem çıktığı bu yüzden farklı altermantiflere yönenildiği belirtildi. Fenerbahçe'nin Fabiano'yu kiralama ya da satınalma opsiyonlarından her ikisini de kullanabileceği öğrenildi.


KALEDE MÜTHİŞ BİR REKABET MEYDANA GELEBİLİR
29 Şubat 1988 doğumlu olan Fabiano 2012 yılından bu yana Porto takımında yer alıyor. 2016 yılına kadar da sözleşmesi var. 1.97 boyuyla dikkat çeken Fabiano, yan toplardaki başarısıyla da dikkat çekiyor. Fabiano'nun takıma kazandırılması durumunda Volkan Demirel ile ciddi bir rekabet içine girmesi bekleniyor. Bu rakabet Fenerbahçe'nin işine ciddi bir şekilde yarayabilir. Kampta çok iyi çalışan Volkan Demirel verdiği kilolarla da dikkat çekmişti.