Hacıosmanoğlu konuştu: Aralık'ta adayım

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Genel Kurul yapacaklarını söyleyerek, "Bırakmıyorum, Aralık'taki seçim benim için daha kolay geçecek" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Temmuz 2015 Güncelleme 02 Temmuz 2015, 00:19
Hacıosmanoğlu konuştu: Aralık’ta adayım

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF seçimleri sonrası kendisine yönelik eleştirilere cevap verdi. Bordo-mavili kulübe ihanet etmeyeceğini söyleyen Hacıosmanoğlu, şu ifadeleri kullandı: "Dünyada tek Trabzonsporlu kalsam yine de Trabzonspor'u satmayacak, ihanet etmeyecek tek adam benim. Başkan olduktan sonra iki kez TFF genel kuruluna katıldım ve orada yaptığım konuşmalar aylarca konuşuldu. " Tavırlarının şike davasını sekteye uğrattığı yolundaki sözlere de tepki gösteren Hacıosmanoğlu, "Yani Federasyon'a adam koyarak anlaşma mı yaptık? Bırakın böyle anlaşma yapmayı bunu aklından geçirmek bile namussuz insanların yapacağı bir harekettir diye düşünüyorum" dedi.

NAZ BİR SÜRE KALDI
Genel kurul yapacaklarını ifade eden Hacıosmanoğlu, "Aralık ayına kadar az süre kaldı. Biz Trabzonspor sevdasını Aralık ayında da bırakmayacağız. 2013'te Mayıs'ında zor şartlarda kazandığım seçimin Aralık'ta benim için çok daha kolay olacak" diye konuştu.