Antalya yönetiminden Ronaldinho müjdesi

Antalyaspor Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan Ronaldinho hakkında net konuştu. Ceylan, "Ekonomik şartlar oluşunca Ronaldinho, Antalyasporlu olacak" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Temmuz 2015 Güncelleme 01 Temmuz 2015, 00:00
Antalya yönetiminden Ronaldinho müjdesi

İÇİNDEKİLER

Antalyaspor prensipte anlaşma sağladığı Brezilyalı futbolcu Ronaldinho'yu transfer etmek için ekonomik şartların oluşmasını bekliyor. Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, Ronaldinho için Kulüp Başkanı Gültekin Gencer'in gerekli görüşmeler yaptığını söyledi. Kamerunlu golcü Samuel Eto'o ile başladıkları yıldız futbolcu transfer sürecinin sürdüğünü anlatan Ceylan bu kapsamda Rodaldinho ile anlaştıklarını bildirdi.

SÖZ ETTİRECEĞİZ
Ligde adından sıkça söz ettirecek bir Antalyaspor için çalıştıklarını vurgulayan Ceylan, "2-3 futbolcuyu Kırmızı-Beyazlı renklerimize bağlamak için uğraşıyoruz. Bunların içinde şüphesiz en önemlisi Ronaldinho olacaktır. Yıldız oyuncu ile prensipte anlaştık. Ekonomik şartların oluşması halinde Ronaldinho Antalyasporlu olacaktır" dedi. Transferde takımın menfaaetlerinin gözetildiğine dikkat çeken Ceylan, Antalyaspor'u ligin gözde takımlarından biri yapacaklarını sözlerine ekledi.