Adım adım Fenerbahçe'ye

Dün sabah kulüp binasına gelen Nani'nin menajeri Pastorello, Terraneo ile masaya oturdu. Tarafların yıllık 4.5 milyon Euro'ya anlaştığı öğrenildi. Fenerbahçe, M.United ile ufak pürüzleri çözdükten sonra transferi bitirecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Haziran 2015 Güncelleme 19 Haziran 2015, 00:00
Adım adım Fenerbahçe’ye

İÇİNDEKİLER

Lılle'den Simon Kjaer'i transfer ederek dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe ikinci bombayı da patlatıyor... Sarı-Lacivertliler, teknik direktör Vitor Pereira'nın ısrarla istediği Luis Nani'yi bitirmeye çok yaklaştı. Portekizli futbolcunun menajeri Federico Pastorello önceki gün gizlice İstanbul'a geldi. Fakat Pastorello'nun Bağdat Caddesi'nin fotoğrafını çekip Instagram hesabından paylaşması gizli planı ortaya çıkardı. Pastorello dün sabah ise Fenerbahçe ile pazarlık yapmak için Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki kulüp binasına geldi. Nani'nin menajeri burada sportif direktör Giuliano Terrenao ile bir araya geldi. Yapılan görüşmenin son derece olumlu geçtiği ve büyük oranda anlaşmanın sağlandığı öğrenildi. Fenerbahçe'nin Nani'ye yıllık 4.5 milyon Euro'dan 4 yıllık sözleşme teklif ettiği, maç başı ücretlerle birlikte toplam maliyetin 18 milyon Euro'ya ulaşacağı belirlendi.

ARADA 2.5 MİLYON EURO'LUK FARK VAR

Fenerbahçe şimdi gözünü Ada'ya dikti... Başkan Aziz Yıldırım ve sportif direktör Terrenao'nun birkaç gün içinde Manchester United ile masaya oturması bekleniyor. İngiliz kulübünün 10 milyon Euro bonservis ücreti istediği, Fenerbahce'nin ise 7.5 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi. Yıldırım'ın aradaki pürüzleri gidermek için Manchester United yönetimiyle yüz yüze görüşeceği belirtiliyor. Nani'nin menajeri ile anlaşan Fenerbahçe'nin artık bu transferi bitirmesine kesin gözüyle bakılıyor.