Kartal Babel'i kapıyor

Kasımpaşa'nın 'kendine kulüp bul' dediği Babel için Beşiktaş hızlı davrandı. Siyah-Beyazlılar'ın yöneticisi Erdal Torunoğulları'nın Kasımpaşa'nın hocası Önder Özen Babel için bir araya geldiği öğrenildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Haziran 2015 Güncelleme 02 Haziran 2015, 01:54
Kartal Babel’i kapıyor

İÇİNDEKİLER

Kasımpaşa'nın dün 17 futbolcu ile yollarını ayıracağını duyurması üzerine Süper Lig takımlarında hareketlilk başladı. Aralarında Babel'in de bulunduğu bir çok yıldız futbolcu için Kulüpler, Kasımpaşa'nın kapısını çalarken ilk ciddi teklif Beşiktaş'tan geldi. Babel'in Galatasaray ve Beşiktaş'la görüştüğünü yönetime bildirmesinin ardından yönetim, Babel'in ipini çekti ve 'kendine kulüp bul' dediği öğrenildi.

Bunun üzerine Beşiktaş ile arası iyi olan Kasımpaşa Teknik Direktör Önder Özen ile ilk görüşme yapıldı. Beşiktaş Yöneticisi Erdal Torunoğulları'nın Önder Özen'le bir araya gelip prensipte anlaşma sağlandığı öğrenildi. Babel'in de Galatasaray'da forma şansı bulmakta zorlanacağı için Beşiktaş'a daha sıcak baktığı ifade ediliyor.

RYAN BABEL'İN GÖNLÜ BEŞİKTAŞ'TAN YANA
Beşiktaş'ın UEFA tarafından koyduğu yasaklar nedeni ile bu transferin takas yolu ile mi yoksa Babel'in Kasımpaşa Kulübü ile karşılıklı anlaşarak sözleşme fesihine mi gideceği merak konusu oldu... Babel'le Galatasaray ve Beşiktaş'ın dışında bir 2 sürpriz takımın da ilgilendiği öğrenildi. Bu takımın da Trabzonspor ve Bursaspor'un olduğu ifade ediliyor. Fernandao'nun satılması halinde Bursaspor'un Hollandalı oyuncu Babel'i
kadrosuna katabileceği konuşuluyor.