Turkiye Kupası Bursa'ya yakışır

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş finale çok zorlu maçları geçerek geldiklerini söyledi. Tecrübeli hoca, "Ligi şampiyon btiiren Galatasaray'ı yenmek istiyoruz. Türkiye KupasıB ursa'ya yakışır" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Mayıs 2015 Güncelleme 28 Mayıs 2015, 00:00
Turkiye Kupası Bursa’ya yakışır

İÇİNDEKİLER

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Türkiye Kupası'nı müzelerine getirmek istediklerini söyledi. Yeşil-Beyazlı takımın hocası finalde Galatasaray gibi ligde şampiyonluğa ulaşan bir takımla karşılaşacaklarını ifade ederek, "Türkiye Kupası'nda finale çıkana kadar güçlü takımlarla karşılaştık. Yarı finalde Fenerbahçe gibi güçlü bir takımı safdışı bıraktık. Buraya kadar geldikten sonra bu kupayı kimseye bırakmak istemiyoruz. Türkiye Kupası Bursa'ya yakışacak. Galatasaray'ın lig şampiyonluğu nedeniyle her hangi bir rehavete uğrayacağını düşünmüyorum. Sonuna kadar savaşmak zorundayız" ifadesini kullandı. Şenol Güneş bu sezon ligde özellikle 2. yarıda çok iyi bir performans sergilediklerini vurgulayarak, "Eğer bu performansı ligin ilk devresinde sergileseydik bugün biz de şampiyonluk mücadelesinin içinde olurduk. Artık kupa tek tutunacak dalımız. Bu kupayı kazanarak taraftarımızı sevindirmek istiyoruz" dedi.

BAZI MAÇLARDA ŞANSSIZ MAĞLUBİYETLER ELDE ETTİK
Bursaspor olarak başarılı bir sezon geçirdiklerinin altını çizen Şenol Güneş, "Bu sezon bazı maçlarda dikkatli olsaydık her şey istediğimiz gibi olurdu. Bazı maçlarda çok iyi oynadığımız halde şanssız yenilgiler aldık. Futbolda bunlar var. Önemli olan sezonun sonunu getirmek. Bursaspor'un gelecek sezon çok daha iyi bir performans sergileyeceğini düşünüyorum. Bursaspor şehri futbolu çok seviyor ve takımlarına gönülden bağlılar. Bu da Bursaspor'un başarılı olmasını sağlayacak çok önemli bir unsur" dedi.