Kartal sil baştan

Kongreden güçlenerek çıkmak isteyen Fikret Orman önce yeni hocayı belirleyecek. Ardından transfer için girişimlere başlayacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Mayıs 2015 Güncelleme 26 Mayıs 2015, 00:15
Kartal sil baştan

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş' ta her şey tepeden tırnağa değişiyor... Başkan Fikret Orman'ın önceki gün yapılan Mali Kongre'de seçim kararı aldığını açıklamasının ardından gözler yapılacak ilk yönetim toplantısına çevrildi. Seçimden güçlenerek çıkmayı planlayan Başkan Fikret Orman'ın bazı yöneticileri değiştirerek mali açıdan güçlenmeyi planladığı öğrenildi. Orman bir yandan seçim çalışmalarını yürütürken diğer taraftan yeni teknik direktör arayışlarına girecek. Listede bulunan Lucescu'nun şansının azaldığı öğrenilirken Şenol Güneş, Ertuğrul Sağlam, Rıza Çalımbay ve Mustafa Denizli'nin isimleri telaffuz ediliyor. Beşiktaş UEFA'nın sıkı denetiminden dolayı çok zor bir transfer dönemine girecek. İlk hedef bonservisi
elinde olan oyuncular olacak.

UĞUR BORAL, ATİBA VE OPARE GİDİYOR
BEŞİKTAŞ Yönetimi'nin istikrarsız bir görüntü çizen Demba Ba'yı bile 15 milyon Euro veren bir kulübe satmayı planladığı ortaya çıktı. Ayrıca Franco satılacak. Böylece UEFA nezdinde bonservis hakkı kazanılacak. Sivok'u takımda tutmak isteyen yönetim Uğur Boral ve Atiba'yla da anlaşma yapmayacak. Devre arasında kiralanan Opare ise bonservisi 2 milyon Euro olduğu için gönderilecek.