İnancımız maçı çevirdi

Maçı şampiyonluğa olan inançlarının çevirdiğini söyleyen Kartal "Üzerimizdeki stresi yenebilseydik daha rahat kazanırdık. Sivas'tan çok önemli 3 puanla dönüyoruz" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Mayıs 2015 Güncelleme 10 Mayıs 2015, 00:00
İnancımız maçı çevirdi

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 30. haftasında zorlu Sivas deplasmanından 3-2'lik galibiyetle dönen Fenerbahçe, şampiyonluk iddiasını sürdürmeyi başardı! Maçın ardından açıklamalarda bulunan Sarı-Lacivertli ekibin teknik patronu İsmail Kartal, "Çok öneml bir galibiyetle İstanbul'a dönüyoruz. Maçı şampiyonluğa olan inancımız bize kazandırdı" dedi. İlk yarıda çok kolay goller yediklerini ifade eden Kartal, "Erken bir gol yedik. Bu golde topu bir türlü uzaklaştıramadık. Ardından beraberliği bulduk ama Balıkesir maçında olduğu gibi yine şanssız bir gol yedik. Bu yediğimiz goller hem stresimizi arttırdı hem de oyun düzenimizi az da olsa sekteye uğrattı" dedi. 2. yarıya tamamen galibiyete odaklanarak çıktıklarını söyleyen Kartal, "Beraberliği erken sayılabilek bir dakikada bulduk. Bu direncimizi arttırdı ama Sivasspor da sahaya iyi yayıldı. Bütün enerjimizi sahaya koyduğumuz anlarda Sow'un golü maçı bize getirdi. Bu galibiyet çok önemliydi. Son ana kadar bu yarışın içindeyiz" ifadesini kullandı.

BELKİ DE LİDERLİK İÇİN ÇOK FAZLA BEKLEMEYİZ...
Bu sezon 4. yıldızı takmayı çok istediklerini ve liderlik koltuğunu ele geçirmek için fırbat kolladıklarını belirten Kartal, sözlerine şöyle devam etti: "4'te 4 yapıp sonucunu bekleyeceğiz. Şampiyonluk yolundaki 2 rakibimizin birbiriyle maçları ve önemli deplasmanları var. Biz sadece kazanıp bekleyeceğiz. Başka şansımız yok. Şimdi önümüzde Erciyes maçı var. Belki önümüdeki hafta içinde fazla beklemeden liderlik koltuğu bizim olur.

KARTAL: F.BAHÇE BÜYÜK KULÜPTÜR. LUCESCU DA BURAYA GELEBİLİR!

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, kendisine Mircea Lucescu'nun Fenerbahçe'nin başına gelbileceği ile ilgili bir soruya enteresan bir cevap verdi. Kartal, "Ben bu söylentilerden hiçbir rahatsızlık duymuyorum. Fenerbahçe büyük bir kulüptür, her hoca buraya gelebilir, dünyanın en iyileri gelebilir. Sezon bitince hayırlısı neyse o olsun" ifadesini kullandı. Bilindiği gibi son günlerde Lucescu ismi Rumen basınında F.Bahçe ile birlikte anılıyor.