Olcay attı şampiyonluk geldi!

Olcay 2003'te G.Saray'ı 1-0 yendikleri maçta Ercan Taner'in Sergen'in golünden sonra, TV'de "Sergen attı şampiyonluk geldi" sözünü hatırlattı. Yıldız futbolcu "Bu sezon da G.Saray maçında "Olcay attı şampiyonluk geldi diyecekler" iddiasında bulundu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Mayıs 2015 Güncelleme 08 Mayıs 2015, 01:14
Olcay attı şampiyonluk geldi!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş' ın yıldız ismi Olcay Şahan iddialı açıklamalar yaptı. Geçen hafta Trabzonspor önünde önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyleyen Olcay, "Her şey bisim elimizde. Takımda çok güzel bir kardeşlik ortamı ve 100. yıldaki ruh var" dedi. Siyah-Beyazlı oyuncu Beşiktaş'ın 2003'te Galatasaray1-0 yenerek şampiyon olduğu maçı hatırlatarak, "O gün maçı televizyondan anlatan spiker, 'Sergen attı şampiyonluk geldi' diye bağırmıştı. Bu sezon da 'Olcay attı şampiyonluk geldi' olabilir" ifadesini kullandı. Şampiyon olacaklarına inandığını ifade eden Olcay, "Her maçımızı deplasmanda oynadık. Her hafta sağa sola uçtuk. Bu yüzden şampiyonluğu en çok biz hak ediyoruz" dedi.

HERKES ŞAMPİYON OLMAMIZI İSTİYOR
Şampiyonluk yarışının ligin 33. haftasında G.Saray ile yapacakları derbiden önce kopabileceğini vurgulayan Olcay, "Bu sezon G.Saray ve F.Bahçe'ye göre daha az baskı altındayız. Onların baskısı daha çok. Bizim içimiz rahat. Biz kalitemizi biliyoruz. Bu sezon Galatasaraylısı ve Fenerbahçelisi dahil herkes Beşiktaş'ın şampiyon olmasını istiyor. Bu da iyi futbol oynadığımızı gösteriyor" dedi.