Obama ve Putin'e parçalı giydireceğim

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Mayıs 2015 Güncelleme 07 Mayıs 2015, 00:47
Obama ve Putin’e parçalı giydireceğim

İÇİNDEKİLER

Dursun Özbek ve Turgay Kıran'la birlikte Galatasaray başkanlığına talip olan Prof. Dr. Ahmet Özdoğan çok çarpıcı açıklamalar yaptı... Özdoğan, "Değerli Ali Sami Yen ve arkadaşlarının kurduğu modeli, biz dünya markası olan Galatasaray'ı daha nasıl ileriye götürürüz hep birlikte onu yapacağız. Galatasaray şu an dünyada bir marka. Nasıl mı? Sarkozy'nin oğlu Galatasaray forması giyiyorsa, benim görevim Obama ve Putin'e o formayı giydirmektir" diye konuştu.

BORÇLARI ÖDEYECEĞİZ

Kulübün borçlarıyla ilgili pembe tablo çizen Ahmet Özdoğan, "Biz denk bütçe yapmayacağız. Biz fazla veren bütçe yapacağız. Bu borç yönetimindir. Bunu da kısa sürede yapacağız. 3 sene içinde TL olan borçları kapatacağımıza söz veriyorum" ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYANIN DİLİNE DÜŞTÜ

Prof. Dr. Ahmet Özdoğan'ın Obama Putin'e Galatasaray forması giydirmek istediğini söylemesi sosyal medyada günün konusu oldu. Galatasaraylı taraftarlar Özdoğan'la ilgili esprili mesajlar paylaştılar.

İLK ÖNCE TAKVİM GİYDİRDİ

Ahmet Özdoğan'ın Sarı- Kırmızılı forması giydirmek istediği Barack Obama ve Putin'e photoshop tekniğiyle Galatasaraylı yaptık. İki lidere de formanın çok yakıştığı gözlendi.