Böyle gol mü yenir!

Fenerbahçe'nin tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel'in Balıkesirspor'un Berkan'la attığı golde yaptığı hata büyük tepki aldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Mayıs 2015 Güncelleme 03 Mayıs 2015, 00:56
Böyle gol mü yenir!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Balıkesirspor'u devirerek maç fazlasıyla liderliğe yükselirken Volkan Demirel'in yaptığı büyük hata maça damgasını vurdu. Karşılaşmanın 40. dakikasında Balıkesirspor bir serbest vuruş kazandı. Atışı kullanan Berkan Sarı-Lacivertli takımın tecrübeli eldivenin öne çıktığını gördü. Bundan yararlanmak isteyen Balıkesirsporlu futbolcunun vuruşunda Volkan topu tokatlamaya çalıştı. Ancak meşin yuvarlak Volkan'ın tokatlamasına rağmen ağlarla buluştu.

FORMSUZ BİR GÖRÜNTÜ VERDİ
Fenerbahçe'nin kalesini yıllardır koruyan Volkan'ın yaptığı bu hata büyük eleştirilere yol açtı. Sosyal medyada taraflı tarafsız herkes tecrübeli kalecinin yediği bu golü eleştirdi. Volkan Demirel sadece bununla sınırlı kalmayarak yenen diğer gollerde de güven vermedi. Volkan Demirel formsuz bir görüntü verdi.

F.BAHÇE'DEN EVDE 12. GALİBİYET
Fenerbahçe Balkesirspor maçıyla birlikte Saracoğlu Stadı'nda 15. maçına çıkmış oldu. Sarı-Lacivertli takım Balıkesirspor'u devirerek 12. galibiyetini aldı. Fenerbahçe bu statta bu sezon 2 beraberlik, 1 yenilgi alırken 15 maçta 38 puan topladı.