Sandıktan kaçmam!

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Nasıl seçildiğimizi herkes biliyor... Sandık zamanı geldiğinde Trabzonspor sevdalıları en iyi cevabı verecektir. Ben sandıktan kaçmam... Hedefimiz kulübü hakettiği yere getirmek" açıklamasını yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Nisan 2015 Güncelleme 03 Nisan 2015, 02:29
Sandıktan kaçmam!

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu son günlerde yapılan seçim tartışmalarına açıklık getirdi... Hacıosmanoğlu, yerel mahkemenin bir karar verdiğini ve daha sonra hukuki sürecin devam ettiğini belirterek, "Bu konuda avukat değilim ama biraz bilgim var. Mahkeme bu kadar kısa sürede karar vermez. Mahkemenin bir karar vermesi için de hazirun cetvelinin olması lazım. O olmadan karar verilip yargı süreci başladı. Elbette ki hukukta yargı süreci bitene kadar herkesin sabırlı olması lazım. Biz hukuki haklarımızı kullanıyoruz ama temel dayanağımız genel kurul iradesinin üstünde bir irade olmamasından kaynaklanıyor. Bizi genel kurul delegeleri 2.5 senelik seçti, o süre de aralık ayında bitiyor. Bizim o konuda düşüncemiz de hukuki hangi haklarımız varsa, onu sonuna kadar kullanıp Trabzonspor'u başarıya taşımak. Başka bir hedefimiz, hesabımız yok" dedi.

HUKUKİ SÜRECİN SONUNA KADAR BURADAYIZ
Hakkında ortaya atılan "Sandıktan kaçıyor" iddialarını da yanıtlayan Başkan Hacıosmanoğlu, "Sandıktan kaçtığımız yok. Seçim kazandığımızdan daha güçlü durumdayız. Seçimi nasıl kazandığımızı da Trabzon'da herkes biliyor. Seçim günü geldiği zaman da sandık sevdalılarına Trabzonspor sevdalılarının gerekli cevabı vereceğine inanıyorum. Onun için hukuki sürecin sonuna kadar görevimizin başındayız, hedefimiz kulübü layık olduğu yere taşımak" ifadesini kullandı.