Ohhh bee!!! Fener varmış

44. dakikada Diego ve 45. dakikada Sow'un golleriyle 2-0'ı bulan Sarı- Lacivertliler, 83. dakikada Welliton'a engel olamasa da avantajı kaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Mart 2015 Güncelleme 05 Mart 2015, 00:00
Ohhh bee!!! Fener varmış

İÇİNDEKİLER

Kanarya yarı finale göz kırptı... Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Mersin İdman Yurdu ile deplasmanda karşılaşan Fenerbahçe sahadan 2-1 galip ayrıldı. Yarı final için büyük avantaj yakalayan Sarı-Lacivertliler, Galatasaray derbisi öncesinde de moral buldu... Sahaya yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkan Fenerbahçe maça tutuk başladı. 11. dakikada Oktay meşin yuvarlağı defansın arkasına sarkan Welliton'a aktardı. Bu oyuncu vuruşunu yapamadan kaleci Volkan araya girerek, tehlikeyi önledi. 12. dakikada Mersin gole yaklaştı. Sağ kanattan hızla ceza sahasına giren Welliton, topu, kale önündeki Oktay Delibalta'ya ortaladı. Bu oyuncunun müsait pozisyonda yaptığı kafa vuruşunda meşin yuvarlak, az farkla dışarı çıktı. 16. dakikada gelişen Fenerbahçe atağında, Selçuk'un ceza sahası dışından attığı sert şutta top, kaleci Mihaylov'da kaldı.


FENERBAHÇE İKİ DAKİKADA İŞİ BİTİRDİ
Dakikalar 44'ü gösterdiğinde Kanarya golü buldu. Diego klas bir vuruşla topu ağlara yolladı: 0-1. Golden 1 dakika sonra Webo'nun ortasında Sow şık bir kafayla farkı ikiye çıkardı: 0-2. İlk devre bu skorla sona erdi. 74. dakikada Tita'nın hazırladığı pozisyonda Welliton'un golüyle Mersin maçı 2-1'e getirdi. 83. dakikada Meireles boş kaleye kaçırdı. 2-1 kazanan Fener, 7 Nisan'daki rövanşa büyük bir avantaj taşıdı.

VOLKAN'IN DERBi HAZIRLIĞI
Trabzonspor maçından sonra koridorda yaşanan olaylar sebebiyle 4 maç ceza alan Fenerbahçe'nin file bekçisi Volkan Demirel, Mersin maçıyla sahalara döndü. Normalde yedek ağırlıklı kadronun çıktığı mücadelede maç eksiğini kapamak için 11 oynayan Volkan bir anlamda derbiye hazırlık yaptı.