Paralel Galatasaray'a darbe!

Yabancı kontenjanı için Başkan Duygun Yarsuvat'tan habersiz Tahkim'e dilekçe veren Hamdi Yasaman artık kafasına göre iş yapamayacak. Dünkü toplantıya katılmayan Yasaman'ın istifası cebinde

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Şubat 2015 Güncelleme 26 Şubat 2015, 01:57
Paralel Galatasaray’a darbe!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Yönetimi'ndeki çatlak büyüyor... Daha önce Abdürrahim Albayrak-Ali Dürüst ikilisi ile anlaşamayan ve Prandelli'nin "Tazminatsız" gönderilemeyeceğini savunan Hamdi Yasaman bu kez de Başkan Duygun Yarsuvat ile ters düştü. Yaptığı açıklamalarla yönetimi ve futbol şubesini zor duruma düşüren Hamdi Yasaman'ın Tahkim Kurulu'na yabancı kontenjan için son dakikada yönetimden habersiz itiraz dilekçesi sunması krize yol açtı. Dün hem Sportif A.Ş. hem de yönetim kurulu toplantısı yapılırken Hamdi Yasaman iki toplantıya da katılmadı. Sportif A.Ş.'de yönetim kurulu başkanı olan Yasaman'ın istifa etmemesi yönetim kurulunda da fikir ayrılıklarına neden oldu. Başkan Duygun Yarsuvat'ın Yasaman'ın istifa etmemesi halinde B planını devreye sokacağı ve Hamdi Yasaman'ın tüm yetkilerinin elinden alınacağı ifade edildi.

DÜRÜST&ALBAYRAK 28 OYUNCU SINIRLAMASINA KARŞI
14 yabancı konusunda Fatih Terim ve TFF'ye söz veren Başkan Duygun Yarsuvat'ın dünkü toplantıda Ali Dürüst ve Abdürrahim Albayrak'la da bir görüşme yaptığı belirlendi. 14 yabancı kararına sıcak bakan ikilinin sadece kadronun 28 oyuncu sınırlandırılmasına itiraz ettikleri ortaya çıktı. Bu sınırlandırılmanın 1 yıl ertelenmesini isteyen Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak'ın Hamdi Yasaman'ın tek başına hareket etmesine ise onay vermedikleri dile getirildi.

İSTİFA ETMEZSE TÜM YETKİLERİ ELİNDEN ALINACAK
Galatasaray Yönetimi'nin dünkü toplantısında Yasaman'ın hareketi tartışma yaratırken, bazı yöneticilerin "Bu konuda hemen karar vermeyelim" dedikleri belirlendi. Ancak Yasaman'ın bundan sonra yönetimi zor durumda bırakacak bir davranışta bulunmaması için tüm yetkilerinin elinden alınması bekleniyor. Böyle bir durumda da aynı zamanda hukukçu olan Hamdi Yasaman'ın Galatasaray'daki tüm görevlerinden istifa edeceği dile getirildi.