Kartallar yüksek uçar

Kartal UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında Liverpool'u ağırlıyor. İlk maçta rakibine penaltı golüyle yenilen Beşiktaş iki farkla kazanırsa turu geçecek. Demba Ba, Gökhan Töre, Sosa gibi yıldızlara sahip olan Beşiktaş yıllar önce 8-0 yenildiği rakibini eleyerek İngiliz devinden öcünü almanın planlarını yapıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Şubat 2015 Güncelleme 26 Şubat 2015, 01:59
Kartallar yüksek uçar

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş ile Liverpool bugün bir kez daha kozlarını paylaşacak. Siyah-Beyazlılar UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında 1-0 mağlup olduğu Liverpool'u bugün Atatürk Olimpiyat Stadı'nda ağırlayacak. Saat 20.00'de başlayacak olan zorlu karşılaşmayı Slovenyalı hakem Damir Skomina yönetecek. Bugünkü karşılaşmada Olimpiyat Stadı'nı 70 bin taraftar dolduracak. Beşiktaş iki ya da daha farklı galibiyetlerde turu geçen taraf olacak. Liverpool önünde alınacak yenilgi ve beraberlikler Kartal'ın bu sezonki Avrupa defterini kapatacak. İngiliz ekibi önünde alınacak 2-1, 3-2, 4-3 gibi galibiyetlerde tur için yeterli olmayacak. Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki maçı Beşiktaş 1-0 kazanırsa karşılaşma uzatmaya gidecek. Uzatmada da sonuç değişmezse turu geçecek ekip penaltı atışlarıyla belli olacak.

CEZALI ERSAN&MOTTA BUGÜN OYNAMIYOR
Beşiktaş' ta sarı kart cezalısı Ersan Gülüm ile Motta, Liverpool karşısında forma giyemeyecek. Teknik Direktör Bilic'in Ersan'ın yokluğunda savunmanın göbeğinde Atınç'ı oynatması bekleniyor. Savunmanın solunda ise ya Daniel Opare ya da Uğur Boral'ın forma giyeceği öğrenildi. Bu arada Demba Ba ve Gökhan Töre'nin bu maçta oynaması bekleniyor. Beşiktaş, İngiliz temsilcisi Liverpool'u elediği takdirde UEFA Avrupa Ligi'nde son 16'ya kalacak.