Sefa'm olsun

Bordo-Mavililer, 13. dakikada Mehmet Ekici ile öne geçti. Visc a18'de skoru eşitledi. 24'te Sefa ile bir kez daha öne geçen Trabzonspor 26'da yine yakalandı. Galibyet golünü 53'te Özer kaydetti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Şubat 2015 Güncelleme 16 Şubat 2015, 02:14
Sefa’m olsun

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Süper Lig'de Başakşehir'i evinde 3-2 mağlup etti. 13. dakikada Mehmet Ekici ceza sahası önünden serbest vuruş kullandı, direkt kaleye sert vurdu ve top direğe çarparak ağlarla buluştu. 5 dakika sonra Başakşehir beraberliği yakaladı. Alparaslan sağ kanattan ceza sahası içine girdi, yerden Mahmut'a pasını verdi, Mahmut gelişine vurdu ve top ağlarla buluştu. Trabzonspor 24'te Sefa Yılmaz'ın attığı gol ile 2-1 öne geçti. Mehmet Ekici sağ kanattan korner kullandı, ön direğe ortasını yaptı, Sefa kafayı vurdu ve top ağlarla buluştu. Bu golden iki dakika sonra Başakşehir yine beraberliği yakaladı. Visca ceza sahası önünden şutunu çekti ve top savunmaya çarparak kaleci Hakan'ın üstünden ağlarla buluştu. Bu golde büyük bir şanssızlık yaşayan Hakan Arıkan'ın sinirli hali dikkatlerden kaçmadı.

AYTAÇ KARA'NIN VOLESİ DİREKTEN DÖNDÜ
BORDO-MAVİLİLER dakikalar 53'ü gösterdiğinde ise öne geçti. Özer ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ve top Yalçın'a çarparak kaleci Volkan'ın üzerinden ağlarla buluştu. Karadeniz Fırtınası'nda 69'da ileriye çıkan Fatih Atik'in sert şutu az farkla auta çıktı. 83'te Aytaç Kara'nın volesi çatala çarparak auta çıktı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca maçı Trabzon kazandı.