Kupayı bırakın Napoli'ye bakın

Kupadan elenen Süper Lig'de zirvenin gerisinde kalan Trabzonspor, Avrupa Ligi'ne dört elle sarıldı. Yanal, takımı kaos ortmaından kurtarıp Napoli maçıyla tekrar kara bulutları dağıtmayı hedefliyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Şubat 2015 Güncelleme 13 Şubat 2015, 00:17
Kupayı bırakın Napoli’ye bakın

İÇİNDEKİLER

Ziraat Türkiye Kupası'na veda eden, ligde ise hedeflediği noktanın uzağında kalan Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'nde Napoli maçına kilitlendi. Hafta sonunda kendi sahasında Başakşehir ile karşılaşacak olan bordo-mavililerin teknik direktörü Ersun Yanal, bu maçın ardından çıkacakları Napoli karşılaşmasına büyük önem veriyor.

KAOSUN DIŞINDA TUTUYOR
Ersun Yanal
, ayrıca futbolcuların Futbol Federasyonu ile Bordo-Mavili yönetimi arasındaki kavgadan da uzak tutmaya çalışıyor. Futbolcuların kafasını futboldan başka hiçbir olayın meşgul etmesine izin vermeyen Ersun Yanal, sık sık oyuncularıyla toplantılar yapıp onlara moral eriyor.

NAPOLİ'NİN 3 KULVARDA
İtalyan
ekibinin bu sezon oynadığı tüm maçların analizini çıkarttıran tecrübeli teknik adamın, sağlık kurulundan da sakatlıkların bu maça yetiştirilmesi için özel istekte bulunduğu belirtildi. Napoli'nin Trabzonspor'un aksine ligde şampiyonluk kovalaması, kupada yarı finale çıkması Ersun Yanal'ı biraz düşündürüyor.

CARDOZO'YU DA HAZIRLIYOR!

Bu arada Aytaç Kara'nın Sivasspor ile oynanan maçtaki performansından memnun kalan başarılı teknik adam, son haftalarda performanslarında düşüş gözlenen Mehmet Ekici, Özer Hurmacı ve Constant ile bir özel görüşme yapması bekleniyor. Ayırca Yanal'ın, Cardozo'yu da Napoli maçı için özel olarak hazırladığı öğrenildi.