TFF bizi doğruyor!

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, TFF'nin kendilerine gözdağı vermeye çalıştığını vurgulayarak, "TFF bizim başkanımızın yaptığı açıklamaların karşılığı olarak Trabzonspor'u doğrama kararı almıştır" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Şubat 2015 Güncelleme 12 Şubat 2015, 01:41
TFF bizi doğruyor!

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor ile TFF arasında uzun süredir tırmanan gerilim hat safhaya ulaştı. Fenerbahçe maçının ardından başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Başkan Yardımcıları Yakup Aslan ve Ali Uzunay'a verilen ağır cezaların yanı sıra Sivasspor maçını yöneten hakem Mete Kalkavan'ın verdiği kararlar Bordo-mavili camiayı isyan ettirdi. Bordo- mavili kulübün Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, Fenerbahçe maçında alınmayan intikamın, Sivasspor maçıyla alındığını ifade ederek, "Maçın hakemi, İshak yaka paça indirilirken faul vermedi, Aytaç'a yapılan hareket direkt kırmızı kartlık bir fauldü verilmedi. Salih'in tartışılır pozisyonunda ise direkt kırmızı kartı çıkardı. Demek ki TFF bizim başkanımızın yaptığı açıklamaların karşılığı olarak Trabzonspor'u doğrama kararı almıştır" dedi.

BİZ BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ!
TFF'nin kendilerine bir gözdağı vermeye çalıştığının da altını çizen Uzunay, şöyle konuştu: "Daha önce hakem odasını basarım tehdidinde bulunan adama kaç gün ceza verdiler; sadece 45 gün. Türkiye futbol tarihinde şikecilere bu kadar ceza verilmedi. Hakemlere küfür ve tehdit edenler hiç ceza almazken, adil bir yönetim isteyen başkana bu kadar ceza veriyorsunuz. Bunun arkasında siz bu kadar şikenin üzerine giderseniz, TFF ile bu kadar uğraşırsanız biz de sizi bu şekilde cezalandırırız diye gözdağı veriyorlar. Ne yaparsa yapsınlar bu işin peşini bırakmayacağız."

DURUŞMALI MAHKEME iSTiYOR!
Trabzonspor kulübü, PFDK'nın verdiği ağır cezalara itiraz edecek. Bu konuda önümüzdeki günlerde toplanacak olan yönetim kurulu alacağı kararları açıklayacak. Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, gerekli tüm itirazları yapacaklarını vurgulayarak, "Başkanımız bu itirazı duruşmalı yapmak istiyor. Bizzat kendisi savunma yapmak istiyor" dedi.

TEMSiLCiDEN iTiRAF: KÖTÜ YÖNETTi
Trabzonspor Genel Sekreteri Serhat Altıncı, "Bu hakem hakkımızı yedi" dedi. Temsilcinin yanıtı: "Haklısınız, kötüydü" oldu...
Sivasspor maçı hakemi Mete Kalkavan'ın kötü bir yönetim sergilediğini karşılaşmanın temsilcisi de kabul etti.

HAKLISINIZ
Karşılaşma sonrası soyunma odası koridorunda hakeme yönelik eleştiriler devam ederken Trabzonspor Genel Menajeri Serhat Altıncı, "Bu hakem hakkımızı yedi. Kaderimizle oynadı. Başkana bir sürü para cezası verdiniz, bu hakeme kim ceza verecek" dedi. Temsilsilcinin yanıtı, "Haklısınız. Kötü yönetti" oldu.

Yunus Emre SEL