ATV'de çifte heyecan

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda bugün 4 karşılaşma oynanacak. Bu maçlar sonunda 4 takım daha çeyrek finale yükselecek. Kayseri-Beşiktaş ve Ç.Rize-F.Bahçe maçları ATV'den naklen verilecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Şubat 2015 Güncelleme 11 Şubat 2015, 01:50
ATV’de çifte heyecan

İÇİNDEKİLER

TÜRK futbolunda kupa heyecanı bütün hızıyla devam ediyor. Dün oynanan Trabzonspor-Sivasspor maçının ardından bugün de son 16 turunda 4 karşılaşma daha oynanacak. Bu maçlar sonunda rakiplerine üstünlük sağlayan takımlar adını çeyrek finale yazdırmayı başaracak.

DEVLERE GÜÇLÜ RAKİPLER
Kayseri Kadir Has Stadı
'nda saat 18.00'de oynanacak Kayserispor-Beşiktaş ve Rize'de saat 20.45'teki Çaykur Rizespor-Fenerbahçe arasındaki karşılaşmalar ATV ekranlarından naklen yayınlanacak. Tek maç üzerinden oynanan maçlarda normal süre berabere bittiği takdirde maçlar 15'er dakikadan 2 devre uzayacak. Eğer burada da sonuç değişmezse turu geçen taraf seri penaltılarla belli olacak.

A SPOR VE A HABER'DE NEFES KESEN MAÇLAR
TÜRKİYE Kupası'nda bugün ayrıca 2 karşılaşma daha oynanacak. Kardemir Karabükspor ile Mersin İdmanyurdu arasındaki son 16 turu maçı saat 14.00'te A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. Bursaspor ile Başakşehir arasındaki zorlu mücadele ise saat 16.00'da Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak. Bu karşılaşma da A Haber ekranlarından naklen verilecek.