Fırtına'dan zengin tarife

Akhisar'ı deplasmanda 2-0 yenen Bordo-Mavili ekip, Ziraat Türkyie Kupası B Grubu'nu lider tamamladı. Goller İshak ve Erkan Zengin'den geldi. 64'te Akhisar'ın Yunan golcüsü Gekas'ın kullandığı penaltıyı Hakan Arıkan kurtardı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Şubat 2015 Güncelleme 04 Şubat 2015, 00:19
Fırtına’dan zengin tarife

İÇİNDEKİLER

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda dün akşam oynanan maçta Trabzonspor, Akhisar Belediye'yi deplasmanda 2-0 mağlup ederek adın bir üst tura lider olarak yazdırdı. Bordo-Mavili ekibin son 16 turundaki rakibi A Grubu'nu 2. olarak bitirmeyi garantileyen Medicana Sivasspor oldu. B Grubu'nda bir üst tura yükselecek 2. takmım ise bugün oynanacak Keçiörengücü-Manisaspor maçının ardından belli olacak.
Keçiörengücü bu maçtan 1 puanla ayrılırsa turu geçecek. Manisa ise kazanması halinde turu geçecek. Dün geceki mağlubiyetin ardından Akhisar'ın tur şansı ise kalmadı. Maçın ilk golü 24. dakikada geldi.
Flaş transferlerden Erkan Zengin'in sağ kanattan pasında topla buluşan İshak'ın ceza sahası içi sol çaprazdan sert şutunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 0-1. İlk yarı Trabzonspor'un 1-0 üsünlüğü ile sona erdi.

ERKAN ZENGİN AKHİSAR'IN DİRENCİNİ KIRDI
Maçın 2. yarısını da iyi başlayan Trabzonspor oldu. 54. dakikada Yusuf'un sağ kanattan ortasına altıpas önünde gelişine vuran Erkan'ın şutunda top filelerle buluştu. 0-2. 64. dakikada Akhisar Belediyespor atağında Gekas'ın ceza sahası içerisinde yaptığı kafa vuruşunda Erkan'ın topa elle müdahale ettiğine karar veren hakem İlker Meral penaltı noktasını gösterdi. Gekas'ın kullandığı penaltı vuruşunda kaleci Hakan gole izin vermedi.