Fener'den 5-0 farklı finiş

F.Bahçe, 3. Lig temsilcisi karşısında futbol şov yaptı. Webo (3), Ramazan ve Mehmet Topal'ın golleriyle farklı kazandı. Fener grubunu lider tamamlarsa Beşiktaş ile eeşlşebilir

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Şubat 2015 Güncelleme 04 Şubat 2015, 00:28
Fener’den 5-0 farklı finiş

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası'ndaki son maçında Bayburt Grup Özel İdare'yi 5-0 mağlup etti. 14. dakikada Fenerbahçe atağında Uygar ile Webo verkaçlarla ilerledi, Uygar ceza alanına girmeden vurdu ama yavaş şutu kalecide kaldı. 18'de Fenerbahçe, Webo'nun attığı golle 1-0 öne geçti.

Sol kanattan Sow'un ortasına iyi yükselen Webo kafayla golü atmayı başardı. Sarı Kanarya, 21'de Ramazan'ın attığı golle 2-0 öne geçti. Sağ kanattan Emenike'nin ortasını iyi takip eden Ramazan sağ ayağıyla vurdu ve golü attı. 34'te Mehmet Topal'ın golüyle skor 3-0 oldu. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda kale sahasında oluşan karambolde en son Mehmet Topal vurdu ve golü attı. İlk yarı 3-0 Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle tamamlandı. Kanarya ikinci yarıda gollerine devam etti. 64'te Webo'nun attığı golle 4-0 öne geçti. Sol kanattan gelen Kadlec ortasını yaptı kale sahasında Webo sert vurdu ve golü attı. Dakikalar 75'i gösterdiğinde ise gecenin yıldızı Webo yine sahneye çıktı. Sol kanattan ceza sahasına giren Sow yerden pasını verdi, uygun durumda Webo vurdu ve top köşeden filelere gitti. Kalan dakikalarda Fenerbahce tempoyu düşürdü... Kanarya, tecrübeli ve genç oyuncularının forma giydiği 6 kupa maçında 11 puan toplayarak Türkiye Kupası'nda bir üst tura yükselmeyi başardı.
Fener, grubunu lider tamamlarsa Beşiktaş ile eşleşecek.

KUPADA ERKEN FiNAL!
Fenerbahçe'nin E Grubu'nda liderliği garantilemesi için bugün Kayserispor'un Altınordu deplasmanında puan kaybetmesi gerekiyor. İkili averajda üstün olan Kayseri puan kaybederse, Fenerbahçe son 16'ya lider olarak kalacak. F Grubu'nda mücadele eden Beşiktaş da, son maçların ardından gruptan çıkarsa, ikinci olarak üst tura adını yazdırabilecek. Bu durumda Fenerbahçe lider olursa, Beşiktaş ile tek maç usulü son 16 karşılaşmasında 'erken final' niteliğinde bir derbi oynayacak.

KARTAL'DAN UCU BiR ARADA!
Fenerbahçe, Bayburt karşısına beklenenden daha ideal bir kadro ile çıktı. İsmail Kartal, Emenike- Webo-Sow üçlüsünü sahaya sürdü. Karabük maçında 11'de şans bulan M.Topal da sahaya çıkan 11'de yer aldı. Gençlerden ise Ramazan ve Uygar şans bulurken, genç Ramazan 2. gole imzaattı.