Şampiyon olunca taraftarı namaza bekliyorum

Kartal'ın gol makinesi Demba Ba şampiyonluğun kazanılması halinde taraftara seslenerek, "Sizleri Sultanahmet'te sabah namazına bekliyorum. O gün erken kalksınlar" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Şubat 2015 Güncelleme 03 Şubat 2015, 00:40
Şampiyon olunca taraftarı namaza bekliyorum

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın golcü yıldızı Demba Ba, Four Four Two dergisinin bu ayki sayısına birbirinden ilginç açıklamalar yaptı. Şampiyon oldukları takdirde taraftarı Sultanahmet'te sabah namazına beklediğini söyleyen Senegalli futbolcu, "Ama özellikle sabah namazına bekliyorum. Biz o kadar uğraşıp şampiyon olduktan sonra onlar da bir sabah erken kalksın artık" dedi. Beşiktaş'ın şampiyonluk yolundaki avantajlarıyla ilgili olarak da konuşan Demba Ba, "Takımın oyun ve oyuncu kalitesi. Ayrıca Bilic ligin en iyi teknik direktörü. Onu da Beşiktaş'ı da çok sevdim. Beşiktaşlılar haricinde bizim şampiyon olacağımıza inanan yok. Hak ettiğimiz saygıyı görmüyoruz. Stat konusunda yaşadıklarımız ortada" diye konuştu.

SAYDIM AYNI ŞEYİ 11 DEFA GÖSTERDİLER
Maçlardan sonra televizyonda pozisyonların tartışılması ile ilgili olarak da konuşan Demba Ba, "Ooo hem de nasıl. Çıldırmışlar. Bir futbolcunun yaptığı bir hareketi göstermeye başlamışlardı. Saydım aynı şeyi 11 defa gösterdiler. Yok artık! Beni gösterdiklerinde ne dediklerini anlamıyorum. Uyumak için iyi oluyor. Televizyonun karşısında uyumayı severim" ifadesini kullandı.