Fenerbahçe'nin bombası Pato!

Sao Paulo'da kiralık olarak forma giyen ve daha önce adını Milan'da duyuran Pato her an imza atabilir. Corinthians kulübü, Avrupa'yı isteyen yıldızı satmaya sıcak bakıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Aralık 2014 Güncelleme 26 Aralık 2014, 15:31
Fenerbahçe’nin bombası Pato!

İÇİNDEKİLER

Forvet hattında Emenike'nin formsuzluğu ve mutsuzluğu ile sıkıntı yaşayan Fenerbahçe, devre arasında flaş bir transfere imza atabilir. Brezilya'da yayınlanan gazeteler Sao Paulo'da kiralık olarak forma giyen santfor Alexandre Pato'nun Fenerbahçe ile sözleşme imzalamak üzere olduğunu yazdı. Ülke basını Fenerbahçe'nin Pato'yu devre arasında renklerine bağlamak için kulübü Corinthians ile görüşmeler yaptığına dikkat çekerek bu transferin kısa sürede kamuoyuna açıklanacağını duyurdu.

MENAJERDEN ÜSTÜ KAPALI MESAJ
Adını İtalyan devi Milan'da duyuran yıldız futbolcunun Avrupa'da tekrar futbol oynamak istediğini de hatırlatan gazeteler Fenerbahçe ile iyi bir geçmişi olan Corinthians yönetiminin bu futbolcuyu Sarı-Lacivertli takıma satmaya sıcak baktığını belirtti. Brezilya medyası bu transferin son aşamaya geldiğini ve tarafların ücret konusunda anlaşmaya vardığını da iddia etti. PATO'nun menajerliğini yapan Gilmar Veloz ise yaptığı açıklamada Pato'nun Sao Paulo ile günlerinin sayılı olduğuna işaret ederek Ocak ayında bu futbolcunun tekrar Avrupa'da bir takıma transfer olabileceğini vurguladı. Fenerbahçe ismini vermekten kaçınan Veloz, futbolcusuna Brezilya dışında cazip teklifler olduğunu söylemekle yetindi. Eğer Futbol Federasyonu'ndan tranfser izni çıkarsa Fenerbahçe yabancı oyuncularından birini göndermeden bu transferi yapabilecek.