Yarsuvat'tan Kartal'a salvo

Beşiktaş maçıyla ilgili konuşan Yarsuvat, "Beşiktaş, Tottenham'la nereden oynadı? Olimpiyat'ta.. Demek ki maç oynanabiliyormuş" diyerek Kartal'a gönderme yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Aralık 2014 Güncelleme 19 Aralık 2014, 00:47
Yarsuvat’tan Kartal’a salvo

İÇİNDEKİLER

G.saray Başkanı Duygun Yarsuvat, Aziz Yıldırım açıklamalarından sonra bu kez Beşiktaş'a göndermede bulundu. Beşiktaş'ın daha önce Galatasaray derbisini Konya'da oynayabiliriz açıklaması üzerine "Beşiktaş, Tottenham'la nereden oynadı? Olimpiyat Stadı'nda demek ki maç oynanabiliyormuş. Konya'ya gerek yoktu" diyerek ezeli rakiplerine göndermede bulundu.

BEKLEMEDEYİZ!
Yarsuvat
, yabancı sınırlamasıyla ilgili "TFF'nin yabancı sınırlaması hakkında kararını ocak ayının ilk haftasında açıklayacak. O karardan sonra dilekçemize hazırlayarak ilgili mahkemeye vereceğiz" dedi.

GALATASARAY'A YAKIT DESTEĞi
G.saray, akaryakıt firması Lukoil ile işbirliği anlaşması yaptı. Ali Dürüst, dünyanın en büyük akaryakıt firmalarından Lukoil ile 5 yıllık bir anlaşma yaptıklarını belirterek, "Taraftarlarımız, anlaşmalı firmalardan yapmış oldukları alışverişlerde yüzde 4'lük bir iskonto alacaklar. Bunun yüzde 2'sini de kulübümüze verilecek" dedi.