Allah başka dört vermesin

Şampiyonlar Ligi'nde son sınavına çıkan Galatasaray, Podolski (2) ve Ramsey (2)'in golleriyle Arsenal'den fark yedi. Tek golümüz 88'de Sneijder ile geldi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Aralık 2014 Güncelleme 10 Aralık 2014, 01:14
Allah başka dört vermesin

İÇİNDEKİLER

Şampiyonlar Ligi'nde iddiası bulunmayan Galatasaray son maçında Türk Telekom Arena'da Arsenal'e 4-1 mağlup oldu.

PODOLSKI 20'DE DİREĞİ DÖVDÜ
İngiliz ekibi Arsenal, Galatasaray'a karşı maça adeta fırtına gibi başladı. Cimbom ilk 11 dakikada ne olduğunu anlamadan maç 2-0 oldu. Henüz 3. dakikada Alman futbolcu Podolski, ceza sahasına girdikten sonra yaptığı sert vuruşla topu köşeden ağlarla buluşturdu. Bu golle şaşkına dönen Aslan, 11. dakikada ise Ramsey'in golüne engel olamadı. Ramsey, ceza sahası içinde sol çaprazda olmasına rağmen topu ağlarla buluşturdu. 20'de Podolski'nin şutu üst direkten auta çıktı. 29'da ise Arsenalli Ramsey, mükemmel bir gole imza attı.

UMUT BULUT KOLAYI YAPAMADI!
Galatasaray, Arsenal'in korneri sonrası topu ceza sahasına gönderdi. Ama topu önünde bulan Ramsey gelişine mükemmel vurdu ve topu köşeden ağlara gönderdi. 66. dakikada Yasin Öztekin pasını altıpas önündeki Umut Bulut'a verdi. Golcü oyuncu yakın mesafaden topu ağlarla buluşturamadı. Cimbom 88'de Wesley Sneijder'in harika frikik golüyle farkı 2'ye indirdi. Kapanış golü maçın açılış golünü atan Podolski'den geldi. Alman futbolcu 90'da attığı golle karşılaşmanın sonucunu tayin etti: 1-4.