Gruptan çıkamayabiliriz

Milli Takım hocası Fatih Terim, FIFA dergisi Weekly'e konuştu: Terim, "Fransa'ya gidemeyebiliriz. Ama bu dünyanın sonu değil" derken tekrar İtalya'da bir takım çalıştırmak istediğini ifade etti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Kasım 2014 Güncelleme 22 Kasım 2014, 00:57
Gruptan çıkamayabiliriz

İÇİNDEKİLER

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, FIFA'nın Weekly dergisine çok özel bir röportaj verdi. Terim, "Ülkemizdeki birçok şey gibi futbol da istikrarsız. Bunun üzerinde çalışmaya ihtiyacımız var. 80 milyonluk nüfus, çok büyük bir potansiyel var ama bir şeyler eksik. Kulüpler finansal problemler yaşıyor. Daha fazla taraftara ihtiyaç var. Yeni yetenekler bulmalıyız. İşte ben de tam bunun için buradayım" diye konuştu.

İTALYA İKİNCİ EVİM
Euro2016'ya gitme şansını da değerlendiren Terim, "Ne olacağını hiç bilemezsiniz. Kalan maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Ama Fransa'ya gidemezsek de dünyanın sonu değil. Burada bir milli takım yaratıyorum; turnuvalarda final oynayacak" dedi. Terim, İtalya sorusuna ise "İtalya'yı çok seviyorum. Ailem ve çocuklarm ile yaşadım. İkinci evim gibi. Belki birgün yeniden dönebilirim. Kim bilir?" cevabını verdi.