Gol kaçırma makinesi!

Son haftalardaki formsuzluğuyla dikkat çeken Burak Yılmaz, Karabük'te de düş kırıklığı oldu. 86. dakikada kaçırdığı gol ise izleyenlere adeta saç-baş yoldurdu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Kasım 2014 Güncelleme 09 Kasım 2014, 00:47
Gol kaçırma makinesi!

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 9. haftasında Kardemir Karabükspor'u deplasmanda 2- 1 yenen Galatasaray, 3 puanın sevincini yaşarken, son haftaların formsuz futbolcusu Burak Yılmaz yine beklenenin altında bir futbol sergiledi.

KARŞI KARŞIYA ATAMADI
Ancak Burak Yılmaz, Karabük'te futbolundan çok maçın son bölümünde kaçırdığı golle akıllarda kaldı. 86. dakikada hızla rakip alana geçen konuk ekipte topla buluşan Burak Yılmaz, ceza sahası dışında kaleci Waterman ile karşı karşıya kaldı. Topla sağ kanada ilerlemeyi tercih eden Burak'ın vuruşunda açıyı iyi kapatan kaleci Waterman, topu kornere çeldi. Önceki yıllarda bu gibi pozisyonları affetmeyen tecrübeli futbolcu herkese saç-baş yoldurdu ve kalan dakikaları Galatasaray'ın sıkıntılı geçirmesine neden oldu. Aynı Burak, maçın ilk yarısında da Yiğit'in hatalı pasında mutlak bir pozisyonda top kaleciye teslim etti!

90 DAKİKA OYUNDA KALDI
Buna karşın Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Burak90 dakika oyunda tuttu. İtalyan teknik adam Burak'ı hafta içinde Şampiyonar Ligi'nde Almanya'da oynanan Dortmund maçında yedek soyundurmuş ve son dakikalarda oyuna sokmuştu.