Sırbistan 10 sayılık farkı yakaladı.
MİLLİ TAKIMIMIZ FARK 10'A ÇIKTIKTAN SONRA COŞTU!
Fakat ardından Periler geri döndü. Sanders ve Birsel'in önderliğinde yeniden maçın içine giren Milli Takımımız son 10 dakikaya 41-40 önde girdi. Nefesleri kesen son çeyrekte Nevriye de devreye girince farkı 6'ya çıkardık. Ay- Yıldızlılar sonlarda basit hatalar yapsa da maçı 62-61 kazandı. Lara Sanders 14 sayı, 19 ribaund ve 5 blokla yıldızlaştı.
YOLUN SONU FİNAL
Milli Takımımız'ın antrenörü Ceyhun Yıldızoğlu maçın ardından oyuncularını öödü. Özellikle 2. yarıda sahaya müthiş bir karakter koyduklarını söyleyen Yıldızoğlu, "Bu kızlara diyecek söz bulamıyorum. Hepsine helal olsun. Bu yola madalya için çıktık. Seyircimizin önünde bunu başaracağız. Kimsenin en ufak bir şüphesi olmasın" dedi.
ABD YİNE FARKLI KAZANDI
Dünya Basketbol Şampiyonası'nın en büyük favorisi olan ABD, Fransa'yı 94-72 yenerek yarı finale çıktı. Diğer sonuçlar: Avustralya- Kanada: 63-52, İspanya-Çin: 71- 55.