Haydi Aslan yaz bir destan

G.Saray Şampiyonlar Ligi'ndeki 2. maçında Arsenal'e konuk oluyor. 14 yıl önce UEFA Kupası Finali'nde penaltılarla yendiği rakibiyle yıllar sonra bir kez daha karşılaşacak olan Cimbom yeni bir destan için sahaya çıkıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Ekim 2014 Güncelleme 01 Ekim 2014, 00:57
Haydi Aslan yaz bir destan

İÇİNDEKİLER

Kalplerimiz bugün Galatasaray'ın başarısı için atacak... Cimbom Şampiyonlar Ligi'nde D Grubu'ndaki 2. maçında İngiliz temsilcisi Arsenal'in konuğu olacak. Gruptaki ilk maçında Belçika ekibi Anderlecht ile 1-1 berabere kalan Sarı- Kırmızılı ekibin Emirates Stadı'nda oynayacağı maç saat 21.45'te başlayacak. Zorlu mücadeleyi İtalyan hakem Gianluca Rocchi yönetecek. Bugün Galatasaray'ın grubundaki diğer karşılaşmada ise Anderlecht, Dortmund'u konuk edecek.

DIŞ SAHADA GALİBİYET YOK
1999-2000
sezonunda UEFA Kupası finalinde karşılaştığı rakibini penaltılarla yenerek kupayı müzesine götüren Sarı-Kırmızılı takım 14 yıl sonra Türkiye'ye yeni bir zafer daha kazandırmak için sahaya çıkacak. Galatasaray Avrupa kupalarında İngiliz ekiplerine karşı bugüne kadar yaptığı 19 maçta 3 galibiyet, 8 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı. Sarı- Kırmızılılar'ın İngiliz takımlarına karşı deplasman performansı ise çok kötü. Rakip sahada İngilizler'e karşı 9 kez sahaya çıkan Galatasaray 3 kez beraberlik elde ederken 6 kez de rakiplerine yenildi. Cimbom, ingiliz takımlarıyla deplasmanda oynadığı hiçbir maçı kazanamayarak kötü bir grafik çizdi.

İLKER YAĞCIOĞLU: SAVUNMA HATASIZ OLMALI
G.Saray öncelikle takım savunmasını hatasız bir şekilde uygulamalı. Arsenal dünyanın en iyi pas yapan takımlarından biri. Ve bu pası da neredeyse rakip ceza sahası içinde bile yapıyorlar. Bu yüzden alanı iyi daraltıp Arsenal'in etkili bölgede pas yapmasını kesmesi lazım. 2. olarak da kazandıkları topları çok kolay kaybetmemeleri gerekir. Yakaladıkları kontratakları özellikle Burak'la gole çevirirlerse istekleri sonucu alırlar.