Kimmiş o tarihe karışan

Ünal Aysal'ın "Yıldırım ekibi tarih sayfalarına karışmalı" açıklamasını unutmayan İlhan Ekşioğlu, Aysal'ın istifa kararının ardından, "Yıldırım ve ekibi proje üretirken birileri tarihin sayfalarına mı karıştı" şeklinde tweet attı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Eylül 2014 Güncelleme 26 Eylül 2014, 00:41
Kimmiş o tarihe karışan

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın aday olmayacağını açıklamasının ardından gündem yaratacak bir yorumda bulundu. Twitter hesabını aktif bir şekilde kullanan ve attığı tweetlerle sürekli gündem yaratan Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu, "Aziz Yıldırım ve ekibi Fenerbahçe'nin başarılı geleceği için projeler üretip hayata geçirirken, birileri tarihin sayfalarına mı karıştı?' ifadelerini kullanırken, bu açıklamalar sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Ekşioğlu'nun bu ifadeleri kullanırken Ünal Aysal'ın daha önce kullandığı bazı söylemleri unutmadığı da anlaşıldı.

EKŞİOĞLU, ÜNAL AYSAL'IN O SÖZLERİNİ HİÇ UNUTMADI
GALATASARAY Kulübü Başkanı Ünal Aysal, daha önce tepkisini dile getirmek için "Yıldırım ve ekibi tarih sayfalarına karışmalı" şeklinde açıklama yapmış ve bu açıklama gündeme bomba gibi düştüğü gibi Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım tarafından sert bir üslupla cevaplanmıştı. Son gelişmeler Ekşioğlu'nun Aysal'dan intimak alması için adeta fırsat oldu.

FENERBAHÇE 1.5 SAAT TER ATTI!
Akhisar maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, dün yaklaşık 1.5 saat süren bir çalışma gerçekleştirdi. Can Bartu Tesisleri'nde yapılan çalışmaya sakatlıkları bulunan Meireles ile Egemen katılmadı. Isınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan çalışma 5'e 2 top kapma ve yarı sahada çift kale ile devam etti. F.Bahçe bugün bir çalışma daha yapacak.