Kartal'da yıkım erken başladı

3 kulvarda başarıyı hedefleyen Beşiktaş Avrupa'da esamesi okunmayan Yunan takımı önünde aldığı beraberlikle şaşırttı. Grubundaki ilk maçında hayal kırıklığı yaratan Kartal'da Bilic'in de geleceği de sorgulanmaya başlandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Eylül 2014 Güncelleme 19 Eylül 2014, 00:45
Kartal’da yıkım erken başladı

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta tekerlek erken patladı... Yeni sezona 3 kulvarda başarı hedefiyle başlayan Siyah- Beyazlı takımın ligde oynanan 2 maçta gösterdiği kötü performansın ardından Avrupa'daki ilk maçında isimsiz Yunan ekibiyle berabere kalması camiada büyük hayal kırıklığı yaşattı. Rakibi karşısında farka gideceği bir maçta beraberlikle yetinmek zorunda kalan Kartal'da Teknik Direktör Slaven Bilic'te şimdiden sorgulanmaya başladı. Kendisinin bütçe olarak 6'da biri olan Asteras karşısında üstelik Olimpiyat Stadı'nda alınan beraberlik nedeniyle moraller bozulurken, "Bu sezon da işler iyi gitmeyecek" sinyalleri verildi.

MİLYONLUK AYAKLAR BİR FAYDA SAĞLAMADI

7 MİLYON Euro'ya alınan Demba Ba'nın kulübede oturması, 2.yarıda oyuna giren Jose Sosa'nın uyumsuz görüntüsü büyük hayal kırıklığı yaşattı. Beşiktaş'ın Olimpiyat Stadı'nda Ç.Rize karşısında alınan beraberlikten sonra Asteras önünde de sahadan aynı skorla ayrılması sıkıntı yaratırken takımda yeni tedbirlerin alınması bekleniyor.

OLİMPİYAT STADI'NA BOMBA DÜŞTÜ
Beşiktaş isimsiz rakibi Asteras karşısında 1-0 öne geçtikten sonra kaçırdığı gollerle saç başyoldurdu. 2. yarı herkes Siyah-Beyazlı takımın farka gideceğini tahmin ederken son dakikalarda gelen gol Olimpiyat Stadı'nda şok etkisi yaptı. Grubun en zayıf ekibi olarak gösterilen Asteras'la berabere kalan Beşiktaş'ta düşüş sürdü.