Orman, Töre'ye kazan kaldırdı!

Başkan Fikret Orman'ın Rubin Kazan'la anlaşması yetmedi. Gökhan Töre'nin kendisine teklif edilen 1.2 milyon Euro yerine 2 milyon Euro istemesi Orman'ın tepesini attırdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Temmuz 2014 Güncelleme 20 Temmuz 2014, 00:58
Orman, Töre’ye kazan kaldırdı!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta Gökhan Töre'nin tavrı Başkan Fikret Orman'ı çileden çıkardı. Lig biter bitmez Gökhan Töre'nin bonservisini almak için girişimlerine hız veren Siyah- Beyazlı yönetim en az 10 kez yaptığı girişimlerden bir netice alamamıştı. Ancak Gökhan Töre defterini kapatmayan Başkan Fikret Orman önceki gün araya hatırı sayılır kişileri de koyarak Rusya'ya gitti. Burada 3 saati aşkın Rubin Kazanlı yöneticilerle görüşen Orman sonunda Rus kulübünün yöneticileriyle 4 milyon 250 bin Euro bonservis bedeliyle Gökhan Töre için anlaştı. Hatta Rus kulübü Beşiktaş'a,"İsterseniz bonservisin yüzde 50'si bizde kalsın o zaman 2.5 milyon Euro verin" teklifini de yaptı. Ancak Başkan Orman'ın ikinci teklife sıcak bakmadığı ortaya çıktı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Gökhan Töre'nin transferini sonuçlandırdığı için büyük bir sevinç yaşarken bir anda hiç ummadığı bir başka olumsuz faktörle karşılaştı. Geçen sezon Beşiktaş'tan yıllık 350 bin Euro alan Gökhan yönetimin teklif ettiği 1 milyon 200 bin Euro'yu kabul etmeyerek Siyah- Beyazlı yönetimden 2 milyon Euro istedi. Başkan Fikret Orman'ın Gökhan'ın bu isteğinden dolayı adeta deliye döndüğü ve büyük tepki gösterdiği öğrenildi. "Bu değil miydi bonservisimi alın Beşiktaş'ta oynamak istiyorum diyen" Orman'ın bu transferden vazgeçebileceği de konuşuluyor.

MENAJERİ AHMET BULUT'LA GÖRÜŞÜLECEK

Başkan Fikret Orman'ın bu tepkisi üzerine devreye giren 2. Başkan Ahmet Nur Çebi Gökhan Töre'yi arayarak, "Sana en son 1.4 milyon Euro veriyoruz. Fedakarlık sırası sende. Yoksa bu transfer olmaz" dedi. Yıldız futbolcu bu görüşme sonrası 2 milyon Euro'dan aşağı inmeyeceğini söyleyince Çebi yarın Gökhan'ın menajeri Ahmet Bulut ile yüz yüze görüşme kararı aldı.