Demba Ba'da mutlu son!

Beşiktaş Chelsea'nin golcü yıldızını 6 milyon Euro bonservis bedeliyle renklerine bağlıyor. Premier Lig'de oynadığı 99 resmi maçta 43 gol atan Demba Ba'nın bu hafta imza atıp İngiltere kampına katılması bekleniyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Temmuz 2014 Güncelleme 16 Temmuz 2014, 00:52
Demba Ba’da mutlu son!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş sessizliğini bomba bir transferle bozdu. Önder Özen'in istifasıyla birlikte hareketli saatler yaşayan Siyah-Beyazlı yönetim Chelsea ile yaptığı Demba Ba pazarlığında mutlu sona ulaştı. Daha önce bu oyuncuyu kadrosuna kiralık olarak katmayı planlayan Beşiktaş'ın birkaç gündür Chelsea'li yetkililerle görüşme üstüne görüşme yaptığı ortaya çıktı. İngiliz kulübü yetkililerinin 11 milyon Euro'luk bonservis bedelinden 6 milyon Euro'ya kadar inmesi üzerine Beşiktaş bu transferi bitirme kararı aldı. Başkan Fikret Orman dün yaptığı açıklamada, "Görüşmeler uzun zamandır yapılıyor. Chelsea Demba Ba'da şuanda bizim arzu ettiğimiz noktalara geldi" diyerek bu transferin mutlu sonla bittiğinin sinyalini vermiş oldu.

GEÇEN SEZON PERFORMANSINDA DÜŞÜŞ VAR
Son 4 sezondur Premier Lig'de forma giyen yıldız oyuncu oynadığı 99 resmi karşılaşmada fileleri 43 kez havalandırmayı başardı. Son 1 yıl içinde yaşanan sakatlıklar nedeniyle istikrarlı bir futbol sergileyemeyen Senegalli golcü geçen sezon 29 resmi karşılaşmada fileleri 7 kez havalandırdı. Demba Ba'nın bu hafta imza atarak İngiltere kampına katılması bekleniyor.

10 NUMARA İÇİN BRYAN RUIZ AĞIRLIK KAZANDI
Bu arada Beşiktaş'ın 10 numaralı futbolcu arayışlarında Kosta Rikalı oyuncu Bryan Ruiz'e yöneldiği ortaya çıktı. Geçen sezon Hollanda ekibi PSV'de kiralık olarak oynayan Fulham'lı futbolcuyla her konuda anlaşmaya varıldığı ve 1,2 gün içinde transferin duyurulacağı ifade edildi. Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'in de bu transferi çok istediği öne sürüldü.