3 Temmuz'a döndük

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, şuan yaşananlar nedeniyle Türk sporunun tekrar 3 Temmuz 2011 öncesine geri döndüğünü söyledi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Temmuz 2014 Güncelleme 10 Temmuz 2014, 00:00
3 Temmuz’a döndük

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, play-off final serisinde Fenerbahçe Ülker'e karşı yapılacak son maça çıkılmaması konusuna açıklık getirirken, Türk futbolunda 3 Temmuz süreciyle başlayan şike soruşturmasını da "Pandora'nın Kutusu"nun açılmasına benzetti.

TAKIMI NİYE ÇEKTİK!
Final serisinin son maçına çıkmamalarının, temiz spor adına bir bayrak kaldırma anlamına geldiğini savunan Aysal, "Federasyon başkanıyla bire bir konuştum. Yanlış bir işlem yaptıklarını söyledim. Karşı tarafa bize verilen cezanın yarısının uygulanmasını istedim. Hakem kadrosunun şaibeli olduğunu söyledim. Federasyon başkanı reddetti, biz de karırımızı uyguladık" dedi.

ÜMİTLENMİŞTİM AMA...
3 Temmuz ile ilgili konuşan Aysal, "3 Temmuz'da Türkiye'de 'Pandora'nın Kutusu' açıldı. Bu kutunun içinden bir sürü yanlışlık ve gerçekten spor ahlakına uymayan bin 600 sayfalık doküman çıktı. Türk sporu temizlenmesi adına ümitlendim. Ancak bu sene Yargıtay kararları sonrasında yapılan uygulamalar neticesinde sporumuz, 3 Temmuz 2011'in gerisine dönme sürecinin içine girdi" dedi.