Vampir Suarez'e ağır ceza

Bakkal ve Ivanovic'den sonra İtalyan Chiellini'yi de ısıran Suarez bardağı taşırdı. Büyük tepki alan Uruguaylı'ya ağır cezalar yolda...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Haziran 2014 Güncelleme 26 Haziran 2014, 01:50
Vampir Suarez’e ağır ceza

İÇİNDEKİLER

2010 yılında Ajax forması giyerken, PSV'li Ottman Bakkal'ı ardından da 2013 yılında Chelsea oyuncusu Branislav Ivanovic'i ısıran Luis Suarez'in önceki gün İtalyan Giorgio Chiellini'yi ısırması bardağı taşıran son damla oldu. Suarez'in sportmenlik dışı bu hareketi tüm dünyada büyük yankı uyandırdı.

BUNU HEP YAPIYOR
İlk olarak 2010 yılında Ajax'da PSV'li Ottman Bakkal'ı ısıran Suarez, Hollanda Futbol Federasyonu'ndan 7 maç ceza almıştı. Ardından 2013 yılında Chelsea oyuncusu Branislav Ivanovic'i ısırarak ikinci vakasına imza atan Suarez, bu kez Premier Lig yönetimi tarafından 10 karşılaşmadan men cezasına çarptırılmıştı.

EN AZ 6 MAÇ ALIR!
Akıllanmayan Suarez'e bu kez büyük bir ceza verilmesi için her kesimden baskı geliyor. FIFA'nın verebileceği maksimum ceza ise mevcut yönetmeliklere göre 24 maç ya da iki yıl men. Uruguaylı'nın alacağı cezanın en az 6 maç veya daha üzerinde olması bekleniyor.