Eren Derdiyok operasyonu

Yeni sezon için transfer çalışmalarını büyük bir gizlilik içinde sürdüren Karadeniz ekibi Eren Derdiyok için düğmeye bastı. Bu oyuncu için Alman kulübüyle pazarlık yapılacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Mayıs 2014 Güncelleme 15 Mayıs 2014, 01:48
Eren Derdiyok operasyonu

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız verdi. Bordo- Mavili yönetimin geçen sene de gündemine aldığı ancak transferini bir türlü gerçekleştirmeyi başaramadığı Eren Derdiyok için yeni bir hamle yapacağı öğrenildi.

Teknik Sorumlu Hami Mandıralı'nın da bu oyuncuyu çok istemesi ve yönetime alınması doğrultusunda rapor vermesinden sonra harekete geçen Trabzonsporlu yöneticilerin Hoffenheim ile pazarlık masasına oturacağı öğrenildi.

Geçen sezonu Alman kulübü Bayer Leverkusen'de kiralık olarak geçiren İsviçre asıllı Türk oyuncu burada vasat bir performans gösterirken sadece 1 gol attı. Takıma uyum sağlayamayan Eren Derdiyok'un Trabzonspor'a yeşil ışık yaktığı gelen bilgiler arasında.

AİLEMLE TÜRKİYE'YE GİDEBİLİRİM
İsviçre Milli Takımı'nın Dünya Kupası kadrosunda yer almadığı için de hayal kırıklığı yaşayan Eren, Blick gazetesine yaptığı açıklamada, "Arkadaşlarım Brezilya'ya giderken ben İsviçre'ye döneceğim. Belki ailemle Türkiye'ye gidebilirim" dedi. Bu sözler Eren'in Trabzon'u işaret etmesi olarak gösterildi.

SATIN ALINMAZSA KİRALANACAK

Daha fazla forma şansı bulmak için Trabzonspor'da oynamayı çok isteyen Eren için yöneticilerin lig biter bitmez pazarlık masasına oturması bekleniyor. Trabzonspor'un bu oyuncuyu satın alamadığı takdirde kiralaması bekleniyor.