G.Saray&Fener'in it dalaşı

Mehmet Topuz'un törene kangal köpeği getirmesi G.Saray ile F.Bahçe arasında yeni bir atışmaya sebep oldu. Sinan Engin, "Fener 2-0 önde" derken, Sarı-Lacivertli taraftarlar sosyal medyada Cimbom ile kafa buldu. G.Saray taraftarı "Kangal platforma işedi. Kupanın içine etti" diye dalga geçti. Topuz ise "Kangalı Melo için getirmedim. Haddime değil" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Mayıs 2014 Güncelleme 13 Mayıs 2014, 02:11
G.Saray&Fener’in it dalaşı

İÇİNDEKİLER

Pazar gecesi Şükrü Saracoğlu Stadı'nda gerçekleştirilen kupa töreni sırasında Mehmet Topuz'un kangal köpeğini sahanın içine sokması yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Mahmut Uslu'ya kadınlar basketbol finalinde yapılan saldırı, demeç savaşları, küfürlü video ve kağıt espirilerinin ardından şimdi de Mehmet Topuz'un kangal köpeği ile Melo'yu hedef alması iddiaları gündeme oturdu.

SİNAN ENGİN: ÇOK GÜZEL BİR GÖNDERME OLMUŞ!
Dün sanal alemde Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarı arasındaki atışmalar büyük boyutlara ulaştı. Galatasaraylılar "Kangal platforma işedi, kupanın içine etti" türünde alaycı yaklaşımların yanında ciddi tepkiler de gösterirken Sinan Engin'in "Fenerbahçe çok güzel gönderme yaptı. Karabük maçındaki kağıt ve bu kangal olayı ile Fenerbahçe durumu 2-0 yapmıştır" sözü de geniş yankı buldu.

MEHMET TOPUZ: SAKIN YANLIŞ ANLAŞILMASIN

BU arada sanal alemde konunun çok da büyümesi üzerine Mehmet Topuz'a Melo'ya göndermede mi bulunuldu sorusu yöneltildi. Mehmet Topuz, "Aman aman haddime değil, sakın yanlış anlaşılmasın, benim köpek sevdamı bilmeyen yoktur. Takım arkadaşlarım getirmem konusunda çok ısrar etti. Bu kadar kalabalık bir ortamda gayet de usluydular" ifadelerini kullandı.