Cesur yürek Meireles

Sivas deplasmanı öncesinde Emre ve Alper'in sakatlıkları vardı. Meireles de böbrek sancısı çekiyordu ve taş düşürme ihtimali ortaya çıkmıştı. Ancak Portekizli futbolcu, "Sakat değilim oynayabilirim" diyerek gönülleri fethett

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Şubat 2014 Güncelleme 21 Şubat 2014, 00:43
Cesur yürek Meireles

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin Portekizli futbolcusu Raul Meireles, takımı için yaptığı fedakarlıklarla başta Ersun Yanal olmak üzere teknik heyetin taktirini topladı. Portekizli oyuncu, Emre ve Alper'in sakatlığının bulunduğu Eskişehir deplasmanı öncesinde, vücudundaki taş nedeniyle sancı çekiyordu. Ancak Portekizli futbolcu, taş düşürme ihtimaline rağmen bu deplasmana bir gün önceden giderek takımla birlikte oldu. Meireles, maç günü Ersun Yanal'la yaptığı özel görüşmede "Orta alanda çok fazla eksiğimiz var. Benim ağrılarım var ama sakat değilim. İsterseniz çıkar oynarım" dedi. Ersun Yanal, bu tavrına hayran kaldığı Meireles için doktorlarla görüştü.

BU KEZ DOKTORLAR MEIRELES'E İZİN VERMEDİ
KULÜP doktorları bir sıkıntı olmayacağını söyleyince Yanal, Meireles'i Sivas maçında sahaya sürdü. Portekizli futbolcu, yaşadığı sıkıntılara rağmen 81 dakika sahada kaldı. Aynı Meireles, sakatlığına rağmen pazartesi günü oynanacak Elazığ maçında forma giymek istedi. Ancak bu kez teknik heyet kendisine izin vermedi

HAZIR OLANA KADAR TEDAVİ OLACAK
MEIRELES'in Yanal'a "Henüz takımla çalışmadım ama oynayabilirim" dedi. Ancak sağlık heyeti, Meireles'in sahaya çıkmasının bu kez riskli olacağını belirttiği için Yanal futbolcusuna teşekkür ederek, yüzde 100 hazır olana kadar tedavisine devam etmesini istedi. Meireles, yardımseverliği ile de kulüpte çok seviliyor.

BARONİ ELAZIĞ'DA 11'DE BAŞLAYACAK
EMRE ve Mehmet Topal'ın cezası, Meireles'in de sakatlığı Yanal'ı zora soktu. Ersun Yanal, Elazığ deplasmanında Cristian Baroni'yi 11'de oynatacak. Kadlec yine solbekte görev yaparken, Caner sol açığa geçecek.